سرخط خبرها
  • آزمون انتخاب سردفتران اسناد رسمی برگزار شد
  • سهراب حردانی را بخشید/ کاپیتان با استقلال به بصره می‌رود
  • مهلت‌های مالیاتی تمدید شد
  • چهار کشته و ۲ مصدوم، پیامد آتش‌سوزی ناشی از نگهداری بنزین در یزد
  • هشدار نسبت به تردد و اتراق در مسیر رودخانه‌ها به دلیل احتمال سیل
  • درخشش موی‌تای‌کاران ایران در کوزوو با ۲ طلای تاریخی
  • ماهیگیران بازداشت‌شده ایرانی در امارات وارد کشور شدند
  • زاینده ‌رود خشک شد/ امید به بازگشایی دوباره در پاییز
  • هیلاری کلینتون: ما باعث شدیم ایران قوی شود
  • ۴۱ هزار واحد مسکونی برای تحت پوششان بهزیستی در حال ساخت است
  • ورود موج جدید بارش به کشور از روز شنبه از سمت شمال غرب
  • لبخند پسته دهان‌بست در بورس/ بازدهی ۲۷ درصدی در ۱۱ روز معاملاتی
  • پزشکیان در تماس با استاندار مازندران:مشکلات سیل‌زدگان را فوری رفع کنید

سرهنگ محمدرضا هاشمی فرخبر داد:

کشف بُلبرینگ های تقلبی در زیرزمین یک واحد مسکونی در اصفهان

جانشین فرمانده انتظامی استان، از کشف بُلبرینگ های تقلبی در زیرزمین یک واحد مسکونی در اصفهان خبر داد.

بلبرینگ تقلبی

به گزارش خبرگزاری موج اصفهان، سرهنگ محمدرضا هاشمی فر با اشاره به کشف بُلبرینگ های تقلبی بیان داشت: ماموران پلیس امنیت اقتصادی مطلع شدند چند نفر در زیرزمین یک واحد مسکونی اقدام به تولید بُلبرینگ های تقلبی  کرده و آنها را با مارک های معتبر به بازار عرضه می کنند.

وی افزود: ماموران پس از بررسی های دقیق و کسب اطلاعات لازم با اخذ مجوز از مقام قضائی به همراه کارشناسان اداره صنعت، معدن وتجارت در محل مذکور حضور یافته و مشاهده کردند که ۴ نفر بُلبرینگ های درجه ۲ خریداری شده از یک کشور خارجی را تراشیده و به وسیله لیزر اقدام به درج مارک معتبر یک کشور خارجی دیگر بر روی آن کرده و سپس آنها را مجدداً بسته بندی و به عنوان بُلبرینگ درجه یک به بازار عرضه می کنند.

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان از کشف ۵۳ هزار و ۵۲۸ عدد بُلبرینگ، ۲ دستگاه تراش، یک دستگاه لیزر، یک دستگاه لپ تاپ، تعداد زیادی لیبل و برچسب به همراه چندین کارتن بُلبرینگ تقلبی در عملیات مذکور خبر داد و گفت: ارزش اقلام مکشوفه برابر اعلام کارشناسان مربوطه بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال ارزیابی شده است.

سرهنگ هاشمی فر، همچنین به کشف ۵ مُهر جعلی شرکت ها و صنوف مختلف و واحدهای صنعتی و شرکت های بزرگ تولید و توزیع بُلبرینگ اشاره کرد و اظهار داشت: با دستور مقام قضائی محل مذکور پلمب و افراد فعال در این مکان نیز به همراه پرونده برای انجام اقدامات قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه