سرخط خبرها
  • عارف: از مشارکت زنان در دولت بسیار راضی هستیم
  • شناسایی ۹ مورد تب کریمه کنگو در استان یزد؛ یک فوتی ثبت شد
  • پرداخت ۶ هزار میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی دانشگاهی و علوم پزشکی
  • شمارش معکوس برای لژیونر‌های مشمول؛ دردسر بزرگ فوتبال ایران در راه است
  • راهور: جاده چالوس دوطرفه شد
  • هشدار پلیس فتا درباره ربات‌های جعلی و ارز‌های دیجیتال
  • معوقات بازنشستگان مهر و آبان پرداخت می‌شود
  • ایران به عضویت کمیته عمومی کنفرانس سالانه آژانس اتمی درآمد
  • نظامیان رژیم صهیونیستی خبرنگار پرس تی‌وی در کرانه باختری را ربودند
  • جبلی: برنامه‌های هویت‌محور باعث افزایش مخاطبان رسانه ملی شد
  • کشف ۵۳ قطعه سکه هزاره اول قبل از میلاد در لرستان
  •  تجهیز مدارس تهران با ۷۲ هزار بسته ورزشی و ۱۰۰۰ اتاق بهداشت
  • پلیس در تعقیب پزشکی که بیمارانش را ناقص می‌کند
  • عدم کمبود دارو‌های حیاتی و ضروری در کشور
  • سرقت مسلحانه و مرگ تلخ پدر در کوار/ تهدید اعضای خانواده در صورت پیگیری
  • بختیاری زاده: بازیکنانم فوق العاده بودند/ السد یکی از بهترین تیم های آسیاست
  • پورشه، مرسدس‌بنز و MAYBACH در فهرست خودرو‌های مجاز وارداتی
  • برخورد با شناور، علت مرگ نهنگ ۱۰ تنی «براید» در ساحل چارک
  • شوک استراتژیک به عربستان پس از عدم ورود آمریکا به جنگ یمن
  • دولت: درباره موضوع موتورسواری بانوان یک خلاء قانونی وجود دارد

شرایط کرونایی باعث لغو مراسم ۹ دی در کردستان شد

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان از لغو مراسم دی بدلیل شرایط کرونایی در استان کردستان خبر داد.

محمد ابراهیم زارعی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کردستان، محمدابراهیم زارعی پیش از ظهر امروز یکشنبه در جلسه ستاد مقابله با کرونا کردستان اظهار داشت: براساس آخرین تصمیم ستاد مقابله با کرونا و وزارت بهداشت، برنامه‌ای برای مناسبت‌های پیش رو نداریم اما در سالگرد شهادت سپهبد قاسم سلیمانی یک هزار و ۵۰۰ بسته معیشتی در سالن آزادی سنندج بین اقشار ضعیف مردم توزیع خواهد شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: براساس تصمیم ستاد ملی مقابله با کرونا و برای حفط سلامتی مردم، برگزاری هرنوع مراسم از جمله سالگرد شهادت سردار سلیمانی و ۹ دی در استان به صورت حضوری ممنوع است.

وی با بیان اینکه تمام تلاش ما این است وضعیت ویروس کرونا را از لحاظ شیوع به سفید برسانیم، یادآور شد: تا اطلاع بعدی و برای بهتر شدن شرایط، رستوران‌ها و تالارهای پذیرایی باید به صورت بیرون بر فعالیت داشته باشند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان تاکید کرد: طبق اعلام وزارت بهداشت، محدودیت تردد شبانه، ۶۴ درصد در کاهش ابتلا به کرونا تاثیر داشته است، چراکه بیشترین مشکل برگزاری دورهمی‌های شبانه است.

زارعی بر لزوم فرهنگ‌سازی در رسانه‌ها برای ادامه رعایت دستور العمل‌های بهداشتی توسط مردم تاکید کرد و گفت: وزارت بهداشت و دستگاه‌های مسوول تمام تلاس خود را بکار گرفته‌اند تا واکسن کرونا را تهیه و خریداری کنند که تاکنون آمریکا مانع از این کار شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز اظهار داشت: میزان بستری‌های مبتلا به کرونا در مراکز درمانی استان، از ۸۵۰ به ۱۶۷ نفر کاهش یافته است ولی تا واکسن کووید-۱۹ تهیه نشود، به ایمنی گروهی دست پیدا نخواهیم کرد.

دکتر فرزین رضاعی تاکید کرد: اگر هوشیار نباشیم و مردم دستورالعمل‌ها را رعایت نکنند، در بهمن ماه پیک بعدی را تجربه خواهیم کرد، ضمن اینکه امسال تاکنون اپیدمی آنفلوآنزا شیوع پبدا نکرده اما پیش بینی می‌شود زمستان شاهد این بیماری نیز باشیم.

وی با بیان اینکه براساس طرح مدیریت هوشمند مقابله با کرونا در مرحله زرد برگزاری هرگونه مراسم شادی و ختم ممنوع است، افزود: در حال حاضر وضعیت استان از لحاظ شیوع کرونا زرد است و تعداد کل بیماران کاهش یافته و درصد تست‌های مثبت از ۴۰ به ۲۵ درصد رسیده و خطر گردش ویروس کمتر شده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کردستان به اجرای طرح سردار سلیمانی اشاره کرد و گفت: این طرح با هدف شناسایی بیماران، قرنطینه و درمان آنان به صورت رایگان بوده و نظارت بر اماکن نیز انجام می‌شود و تاکنون یک میلیون و ۵۷۰ هزار نفر در استان زیر پوشش طرح قرار گرفته‌اند.

دکتر رضاعی، درصد ایمنی مردم در مقابله با کرونا را پایبن عنوان کرد و یادآور شد: اگر مردم باز هم در رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، سهل‌انگاری کنند، بعد از ۶ تا ۷ هفته شاهد پیک بعدی خواهیم بود، بنابراین حساسیت مردم نسبت به رعایت پروتکل‌ها باید افزایش یابد، چراکه پیک بعدی مزمن و طولانی‌تر خواهد بود.

وی به ویروس کرونای انگلیسی هم اشاره کرد و اظهار داشت: طبق گفته وزارت بهداشت انگلیس، میزان سرایت ویروس ۹ برابر افزایش یافته اما میزان مرگ‌زایی آن بیشتر نشده و واکسن‌های تولیدی روی آن موثر است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه