سرخط خبرها
  • سپاه پاسداران: پایگاه هوایی رامات دیوید، هدف موشک‌های بالستیک قرار گرفت
  • فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا: به نقص مکرر آتش بس از سوی رژیم صهیونی پاسخ دادیم
  • کارت‌به‌کارت بین‌بانکی از ۱۰ میلیون تومان به ۱۵ میلیون تومان افزایش یافت
  • وزارت بهداشت: اتصال همه بیمارستان‌ها به سامانه یکپارچه نوبت‌دهی
  • داعش با انتشار پوستری، تهدید به بمب‌گذاری در مسابقات جام جهانی آمریکا و ترور پاپ کرد
  • سفیر ایران در مکزیک: ویزای تیم ملی ساعتی است
  • هشدار مهم پلیس فتا: افزایش کلاهبرداری در سایت دیوار
  • ترامپ: دوست دارم حملات دقیق‌تری علیه حزب‌الله انجام شود
  • فعال شدن آژیر هشدار در شمال فلسطین اشغالی
  • قالیباف: دشمن فقط زبان قدرت می‌فهمد دست ما روی ماشه است

دادستان کرمانشاه:

قانون با تهدید امنیت عمومی به شدیدترین شکل ممکن برخورد می‌کند

شهرام کرمی گفت: هر نوع قدرت‌نمایی یا رفتاری که باعث هراس شهروندان و تهدید امنیت عمومی شود، ازنظر قانون‌گذار جرم بوده و با آن با شدیدترین شکل ممکن برخورد می‌شود.

دادستان کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، دادستان کرمانشاه به تشریح مجازات تعیین‌شده در قانون برای قدرت‌نمایی در ملاء عام و هراس‌انگیزی در جامعه پرداخت و ابراز داشت: هر نوع قدرت‌نمایی یا رفتاری که باعث هراس شهروندان و تهدید امنیت عمومی شود، ازنظر قانون‌گذار جرم بوده و با آن با شدیدترین شکل ممکن برخورد می‌شود.

کرمی اظهار کرد: گاها شاهدیم شخص یا اشخاصی با توسل به‌زور، تهدید و در دست داشتن اسلحه در معابر و خیابان‌ها با ایجاد سروصدا و مزاحمت، رفت‌وآمد مردم را دچار اختلال کرده و یا موجب ایجاد هراس و تهدید شهروندان می‌شوند.

کرمی تصریح کرد: این نوع از رفتارها جزو مواردی است که قانون‌گذار مجازات سنگینی برای آن در نظر گرفته است.

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه اعلام کرد: در ماده ۶۱۷ کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۷۵ مطرح‌شده که هر کس به‌وسیله چاقو یا هر نوع سلاح دیگر تظاهر یا قدرت‌نمایی کند و یا آن را وسیله مزاحمت اشخاص یا اخاذی یا تهدید قرار دهد و یا باکسی گلاویز شود، درصورتی‌که از مصادیق محارب نباشد، به حبس از شش ماه تا دو سال و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

وی اضافه کرد: همچنین در ماده ۶۱۸ این قانون عنوان‌شده که هرکس با هیاهو و جنجال یا حرکات غیرمتعارف و یا تعرض به افراد موجب اخلال نظم و آسایش و آرامش عمومی شود، یا مردم را از کسب‌وکار باز دارد، به حبس از سه ماه تا یک سال و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

کرمی به دیگر مجازات تعیین‌شده در قانون اساسی برای قدرت‌نمایی اشخاص اشاره کرد و افزود: در ماده ۶۱۹ کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۷۵ آمده که هر کس در اماکن عمومی یا معابر متعرض یا مزاحم اطفال یا زنان شود و یا با الفاظ و حرکات مخالف شئون و حیثیت به آنان توهین کند، به حبس از دو تا شش ماه و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه