سرخط خبرها
  • پرستار بیمارستان پیوند اعضای شیراز، بعداز سرقت طلا، توسط همکارش به قتل رسید
  • سردار موسوی: زیرساخت بزنید خاموشی خودتان قطعی است
  • مخبر: جنون آمریکا را با غافلگیری در فناوری‌های تهاجمی پاسخ می‌دهیم
  • قرارگاه خاتم‌الانبیا: تهدیدات آمریکا عملی شود، زیرساخت‌های منطقه را هدف می‌گیریم
  • درگذشت ژیمناست ۱۸ ساله پس از مصدومیت در تمرین
  • تأکید انصاری بر اجرای عملیاتی مصوبات مقابله با گرد و غبار
  • حق فسخ یک میلیون و ۷۰۰ هزار دلاری پرسپولیس در قرارداد شهرآبادی
  • ۵۹۲ مصدوم و ۵۳ شهید بر اثر حملات دشمن آمریکایی به مناطقی از کشور
  • تلاش ناکام فردوسی‌پور برای پوشاندن همسویی و همکلامی با معاندین
  • افزایش ذخایر خون و وضعیت مناسب داروهای حیاتی در کشور
  • اخطار سپاه درباره تردد از مسیرهای جایگزین تنگه هرمز
  • سفارت ایران در اسپانیا خطاب به آمریکا: تا می‌توانید تابوت آماده کنید
  • پاسخ قالیباف به ترامپ: امنیت برای همه یا هیچ‌کس
  • هزینه واردات قطعات موتورسیکلت از ۷۰ تا ۵۰۰ درصد افزایش یافت
  • قیمت نفت از ۹۲ دلار گذشت
  • برق بندرگاه بوشهر کمتر از ۲ ساعت پس از اصابت موشک دشمن وصل شد
  • ۹ مسئول برگزاری آزمون های نهایی در پی تخلفات برکنار شدند
  • خطر محکومیت ۶ میلیون دلاری در انتظار استقلال
  • بنادر عربستان در محاصره یمن؛ تهدید صنعا به خفه‌کردن تجارت سعودی‌ها
  • شرط مهم سفر اربعین/ اعتبار ۶ ماهه گذرنامه را جدی بگیرید

دادستان کرمانشاه:

قانون با تهدید امنیت عمومی به شدیدترین شکل ممکن برخورد می‌کند

شهرام کرمی گفت: هر نوع قدرت‌نمایی یا رفتاری که باعث هراس شهروندان و تهدید امنیت عمومی شود، ازنظر قانون‌گذار جرم بوده و با آن با شدیدترین شکل ممکن برخورد می‌شود.

دادستان کرمانشاه

به گزارش خبرگزاری موج کرمانشاه، دادستان کرمانشاه به تشریح مجازات تعیین‌شده در قانون برای قدرت‌نمایی در ملاء عام و هراس‌انگیزی در جامعه پرداخت و ابراز داشت: هر نوع قدرت‌نمایی یا رفتاری که باعث هراس شهروندان و تهدید امنیت عمومی شود، ازنظر قانون‌گذار جرم بوده و با آن با شدیدترین شکل ممکن برخورد می‌شود.

کرمی اظهار کرد: گاها شاهدیم شخص یا اشخاصی با توسل به‌زور، تهدید و در دست داشتن اسلحه در معابر و خیابان‌ها با ایجاد سروصدا و مزاحمت، رفت‌وآمد مردم را دچار اختلال کرده و یا موجب ایجاد هراس و تهدید شهروندان می‌شوند.

کرمی تصریح کرد: این نوع از رفتارها جزو مواردی است که قانون‌گذار مجازات سنگینی برای آن در نظر گرفته است.

دادستان عمومی و انقلاب استان کرمانشاه اعلام کرد: در ماده ۶۱۷ کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۷۵ مطرح‌شده که هر کس به‌وسیله چاقو یا هر نوع سلاح دیگر تظاهر یا قدرت‌نمایی کند و یا آن را وسیله مزاحمت اشخاص یا اخاذی یا تهدید قرار دهد و یا باکسی گلاویز شود، درصورتی‌که از مصادیق محارب نباشد، به حبس از شش ماه تا دو سال و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

وی اضافه کرد: همچنین در ماده ۶۱۸ این قانون عنوان‌شده که هرکس با هیاهو و جنجال یا حرکات غیرمتعارف و یا تعرض به افراد موجب اخلال نظم و آسایش و آرامش عمومی شود، یا مردم را از کسب‌وکار باز دارد، به حبس از سه ماه تا یک سال و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

کرمی به دیگر مجازات تعیین‌شده در قانون اساسی برای قدرت‌نمایی اشخاص اشاره کرد و افزود: در ماده ۶۱۹ کتاب تعزیرات قانون مجازات اسلامی مصوب سال ۱۳۷۵ آمده که هر کس در اماکن عمومی یا معابر متعرض یا مزاحم اطفال یا زنان شود و یا با الفاظ و حرکات مخالف شئون و حیثیت به آنان توهین کند، به حبس از دو تا شش ماه و تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه