سرخط خبرها
  • قهرمانی پاراکماندار ایران در مسابقات جهانی هند
  • اعزام تیم فنی و ارزیابی خسارت صندوق بیمه حوادث به مناطق سیل‌زده مازندران و گیلان
  • ۱۲۰ مگاوات برق پاک به شبکه برق کشور تزریق می‌شود
  • شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
  • دستگیری عاملان شرارت، هشدار پلیس درباره ایجاد مزاحمت در خیابان‌ها
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای رویارویی با هر تهدیدی آمادگی کامل داریم
  • خسارت سیل و طوفان به ۷۷۲ واحد مسکونی در مازندران
  • صعود والیبال ایران با سه برد متوالی به مرحله حذفی
  • واحد‌های دارای سابقه استخراج رمزارز مشمول حذف یارانه انرژی می‌شوند
  • پزشکیان: رسیدگی به محرومان از اولویت‌های حکمرانی است
  • تدوین نقشه راه سازمان مدیریت بحران کشور/ احتمال ال‌نینو در ۲۷ استان کشور وجود دارد

کادر درمان بندرعباس خسته اند/به زودی دچار کمبود نیروی پرستار می شویم

مدیر خدمات پرستاری مجتمع پیامبر اعظم (ص) بندرعباس، گفت: کادر درمان خسته اند، مردم برای موفقیت در مهار و کنترل ویروس کرونا با کادر درمان همکاری کنند.

کادر درمان
به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، یاسر خوانچه مهر مدیر خدمات پرستاری مجتمع پیامبر اعظم (ص)  بندرعباس با بیان اینکه با روند افزایشی بستری بیماران مبتلا به کووید-۱۹ ، حجم کار کادر درمان در تمامی گروه ها افزایش یافته و درگیری و مواجهه آنان با این بیماری نیز بیشتر شده است، گفت: تعدادی از کارکنان بخش درمان خود بیمار شده و از چرخه خدمت خارج شده اند، سایر آنها هم این روزها خسته اند؛ لذا مردم باید برای موفقیت در مهار و کنترل این بیماری با کادر درمان همکاری کنند.
مدیر پرستاری مجتمع پیامبر اعظم (ص) با عنوان اینکه در حال حاضر ۹۰ نفر از پرستاران این مجتمع به طور مستقیم در حال خدمت رسانی به بیماران کرونا در بخش های کووید-۱۹ هستند، افزود: برنامه توزیع نیرو به صورتی انجام شد که شاغلین باردار و افرادی که بیماری زمینه ای داشتند، از بخش های پرخطر خارج شدند و تعدادی از کارکنان هم به جهت تخصصی بودن خدمتشان بکارگیری آنها در بخش های کووید-۱۹ مقدور نبود.
وی افزود: از اسفند ماه سال گذشته تاکنون نیز تعداد ۱۸۰ مورد استعلاجی یکروزه تا یکماهه توسط کارکنان به دفتر پرستار ی تحویل شده است؛ لذا با در نظر گرفتن توان نیروهای موجود، در صورت روند افزایشی موارد ابتلا و بستری به زودی دچار کمبود نیروی پرستار در سیستم خواهیم شد.
وی در خاتمه گفت: خستگی کادر درمان که ناشی از شیفت های طولانی با ماسک و لباس های است که پوشیدن آنها بسیار خسته کننده و در این گرما طاقت فرساست، می تواند باعث بروز خطا و کوتاهی در امر خود مراقبتی گردد و آنها را درگیر بیماری سازد و خروج نیروهای تخصصی از چرخه خدمت، مشکلات غیر قابل جبرانی را به دنبال خواهد داشت؛ بنابراین همه  باید اگاه باشند که این بیماری مهار نخواهد شد مگر با همت همگانی و همکاری مردم در رعایت اصول بهداشتی و خود مراقبتی که مهمترین آن بهداشت دست، فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک به خصوص در مکانهای عمومی و محیط های بسته است.
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه