سرخط خبرها
  • استاندار مازندران: خسارت سیل در ساری ۳.۵ همت برآورد می‌شود
  • بازآفرینی محلات آسیب‌دیده ۲۰ شهر و ۱۱ استان از جنگ تحمیلی دوم و سوم
  • خودرو‌های فرسوده از رده خارج می‌شوند
  • قهرمانی پاراکماندار ایران در مسابقات جهانی هند
  • اعزام تیم فنی و ارزیابی خسارت صندوق بیمه حوادث به مناطق سیل‌زده مازندران و گیلان
  • ۱۲۰ مگاوات برق پاک به شبکه برق کشور تزریق می‌شود
  • شرایط فروش ۸ محصول ایران خودرو اعلام شد
  • دستگیری عاملان شرارت، هشدار پلیس درباره ایجاد مزاحمت در خیابان‌ها
  • فرمانده نیروی زمینی ارتش: برای رویارویی با هر تهدیدی آمادگی کامل داریم
  • خسارت سیل و طوفان به ۷۷۲ واحد مسکونی در مازندران
  • صعود والیبال ایران با سه برد متوالی به مرحله حذفی
  • واحد‌های دارای سابقه استخراج رمزارز مشمول حذف یارانه انرژی می‌شوند
  • پزشکیان: رسیدگی به محرومان از اولویت‌های حکمرانی است
  • تدوین نقشه راه سازمان مدیریت بحران کشور/ احتمال ال‌نینو در ۲۷ استان کشور وجود دارد

اشکان شکاری:

بی توجهی سرمایه گذار به پروژه طلایه داران

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری استان اردبیل گفت: پروژه طلایه‌داران در شهر سرعین به دلیل بی توجهی و سهل انگاری فرد سرمایه‌گذار در طی سال‌های گذشته هیچ گونه پیشرفت فیزیکی نداشته و همانند جنازه‌ای در شهر رها شده است و از این رو از نهادهای قضایی استدعا داریم که در تعیین تکلیف این پروژه شرکت توسعه گردشگری ایران را یاری نمایند.

اشکان شکاری

به گزارش خبرگزاری موج اردبیل، اشکان شکاری مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری استان اردبیل در دیدار با مسئولان دستگاه قضایی استان اردبیل ضمن تبریک هفته قوه قضائیه گفت: صنعت گردشگری و توسعه این حوزه با توجه به پتانسیلزهای موجود در استان اردبیل یکی از اولویت‌های اصلی استان برای ایجاد اشتغال و توسعه اقتصادی استان بوده و تعامل مابین دستگاه قضایی باسایر دستگاه‌های اجرایی سبب هموار سازی مسیر توسعه و پیشرفت استان می‌شود.

وی افزود: تعامل سازنده دستگاه قضایی استان اردبیل با سایر مسئولان استانی و دستگاه‌های اجرایی در سال‌های اخیر سبب تسهیل و تسریع در فعالیت های  اقتصادی و گردشگری استان شده با ادامه این روند و رفع مشکلات سرمایه‌گذاران شاهد حضور فعالان بخش خصوصی در حوزه گردشگری استان باشیم.

شکاری با اشاره به پروژه طلایه‌داران در شهرستان سرعین تصریح کرد: پروژه طلایه‌داران در شهر سرعین به  دلیل بی توجهی و سهل انگاری فرد سرمایه‌گذار در طی سال‌های گذشته هیچ گونه پیشرفت فیزیکی نداشته و همانند جنازه‌ای در شهر رها شده است و از این رو از نهادهای قضایی استدعا داریم که در تعیین تکلیف این پروژه شرکت توسعه گردشگری ایران را یاری نمایند.

مدیرعامل شرکت توسعه گردشگری استان اردبیل بیان کرد: پرونده این پروژه در کمیته حمایت قضایی از فسرمایه‌گذاری، تولید و اشتغال استان اردبیل مطرح شده و براساس مصوبه این کمیته در حال حاضر نیز اهلیت سرمایه‌گذار این طرح در حال بررسی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه