سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود

اماکن فرهنگی‌ تاریخی در دوم فروردین تعطیل است

دوم فروردین همزمان با سالگرد شهادت امیرالمؤمنین علی(ع)، همه اماکن فرهنگی‌تاریخی، موزه‌ها و پایگاه‌های میراث‌فرهنگی تعطیل هستند.

اماکن گردشگری فارس
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، مجموعه‌های فرهنگی‌تاریخی تحت پوشش این وزارتخانه روز شنبه دوم فروردین ۱۴۰۴ (برابر با ۲۱رمضان) همزمان با سالگرد شهادت حضرت علی(ع) تعطیل هستند.

اماکن فرهنگی‌تاریخی، موزه‌ها و پایگاه‌های میراث فرهنگی از روز یکشنبه ۳ فروردین به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

ساعت کاری مجموعه‌های فرهنگی‌تاریخی تحت پوشش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی از اول فرودین تا نیمه آن در روزهای هفته از ۹ تا ۱۷ و پنجشنبه‌ها و جمعه‌ها تا ساعت ۱۸ خواهد بود.

با این حال به دلیل گستره جغرافیایی این اماکن و دسترس‌پذیری متفاوت، بازدیدکنندگان پیش از مراجعه می توانند با مراجعه به صفحات مجازی آن یا تماس تلفنی از ساعت دقیق فعالیت هر مجموعه اطمینان حاصل کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه