سرخط خبرها
  • محکومیت ۲ هزار و ۲۶۷ میلیارد ریالی متخلفان ارزی در تهران
  • امکان تردد خودرو‌های دارای پلاک مناطق آزاد کیش و قشم تا پایان آذرماه
  • آغاز طرح شخصی‌سازی کارت بلیت مترو
  • تیم ملی تنیس روی میز ایران حذف شد
  • کشف ۲.۸۶ کیلوگرم شیشه در عملیات پلیس راه در آزادراه قزوین ـ کرج
  • جشنواره کشتی پهلوانک‌ها و خردسالان در تبریز
  • فعالیت مدارس هرمزگان از شنبه مجازی شد
  • تاج: برخی شیطنت‌ها برای تعلیق فوتبال ما شده است
  • محسنی‌اژه‌ای: تعیین تکلیف موضوع ارز‌های حاصل از صادرات یک اولویت جدی است
  • رزمایش ۴۰ هزار موتورسوار «جان‌فدای ایران» در تهران برگزار می‌شود

وزیر علوم:

اجرای آمایش آموزش عالی به ارتقای رتبه علمی کشور کمک می‌کند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: اجرای طرح آمایش آموزش عالی به ارتقای رتبه علمی کشور کمک می‌کند، امری معقول و مقبول جامعه دانشگاهی است که مطالعات کارشناسی آن انجام و به قانون تبدیل شده است.

حسین سیمایی - وزیر علوم
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از وزارت علوم، حسین سیمایی در نشست دبیران هیات نظارت استانی عصر چهارشنبه در سالن جلسات شهدای علمی این وزارتخانه، اظهار داشت: نظارت و ارزیابی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی به صورت حرفه‌ای و بر اساس شاخص‌های علمی انجام شود و در تنظیم گزارش‌ها اصل بی‌طرفی و انصاف رعایت شود.

وزیر علوم اظهار داشت: گزارش‌های هیات‌های نظارت آموزش عالی باید آنچنان متقن و دقیق تدوین شوند تا مبنای تصمیم‌گیری‌های کلان آموزش عالی در شورای گسترش و برنامه‌ریزی قرار گیرد، ما در دوره جدید مرکز نظارت و ارزیابی را تقویت خواهیم کرد.

سیمایی گفت: فعالیت همکاران خود را در مرکز نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم مهم و قابل اتکا می‌دانیم. در بحث انتصاب روسای دانشگاه‌ها، عملکرد چند نفر از رؤسا را از این مرکز استعلام کردیم.

وی تاکید کرد: در تلاش هستیم با گفتگو و تعامل، همه زیر نظام‌های آموزش عالی را زیر چتر نظارت و ارزیابی قرار دهیم؛ زیرا انتظار جامعه این است که کیفیت در همه آموزش عالی حاکم باشد و آموزش و پژوهش دانشگاهی در حد استاندارد و مطلوب به دانشجویان ارائه شود.

وزیر علوم بخشی از ارتقای کیفیت آموزش عالی را نیازمند به‌روزرسانی امکانات دانشگاه‌ها اعم از زیرساخت‌های آموزشی و پژوهشی، آزمایشگاهی و کارگاهی دانست و اظهار کرد: افزایش بودجه آموزش عالی به چهار درصد تولید ناخالص ملی انتظار همه دانشگاهیان از دولتمردان و سیاستمداران کشور است.

سیمایی گفت: در وزارت علوم برای رسیدن به مرجعیت علمی در دنیا و حل مسائل آموزش عالی تلاش می‌کنیم. راه‌اندازی میز اقتصاد آموزش عالی با حضور اقتصاددانان و مدیران گذشته آموزش عالی یکی از این اقدامات است.

وزیر علوم اظهار داشت: در زمینه تأمین مسکن اعضای هیات علمی و کارکنان نیز طرح‌های جدیدی را در دست طراحی و تدوین داریم تا دانشگاهیان با دغدغه کمتری در سنگر پیشرفت علم و فناوری کشور خدمت کنند.

نشست دبیران هیات‌های نظارت و ارزیابی استانی به مدت دو روز در ستاد وزارت علوم برگزار شد و مباحث مطروحه مبنای اقدامات مرکز نظارت و ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم قرار خواهد گرفت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه