سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد
  • ‎عباسی پس از ۱۶ سال شنای ایران را به فینال رساند
  • قالیباف: آمریکا برخلاف ظاهرش، آسیب‌پذیر و در معرض خطر است
  • ۳۳ سم پرخطر از سبد آفت‌کش‌های کشاورزی حذف شد
  • مدارک جدید پرسپولیس برای محکومیت یاسر آسانی
  • انهدام یک فروند پهپاد شناسایی پیشرفته اوربیتر بر فراز تنگه هرمز
  •  اسقاط خودروهای فرسوده به ۷۲ هزار دستگاه رسید
  • مدارس ۱۰۰ درصد حضوری است
  • ارائه کالابرگ با مبالغ جدید از ۱۵ مهر

رئیس یک مجتمع آزمایشگاهی:

هوش مصنوعی درصد خطا در آزمایش‌های تشخیصی را ۸۵ درصد کاهش داد

رئیس یک مجتمع آزمایشگاهی گفت: با استفاده از هوش مصنوعی در کنار دانش پزشکی توانستیم درصد خطا در اعلام نتایج آزمایش‌های پاتولوژی را تا ۸۵ درصد کاهش دهیم.

پروفسور سلیمانی
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج

، پروفسور مسعود سلیمانی رییس هیئت مدیره مجتمع آزمایشگاهی ژنتیک پزشکی و پاتوبیولوژی در مراسم افتتاح مجتمع آزمایشگاهی ژنتیک پزشکی و پاتوبیولوژی نیل، اظهار داشت: دنیای تشخیص  در جهان بسیار حائز اهمیت است چرا که  تشخیص هر چه دقیق تر  صورت گیرد می تواند جلوی پیشروی و یا گاها ابتلا به بیماری ها را گرفت.

وی افزود: این مجموعه با همین هدف راه اندازی شده و با تشخیص پیش آگهی بتواند تا حد زیادی به  مردم کمک کند.

رئیس هیئت مدیره مجتمع آزمایشگاهی نیل، عنوان کرد: با توجه به مجوزی که از سوی غذا و دارو صادر شده با انجام کارهای تشخیصی می توان تا سه سال وقوع ابتلا به سرطان  را تشخیص و با تغییر لایف استایل ابتلا را تا حد زیادی کنترل کرد.

سلیمانی خاطرنشان کرد: درست است که نرخ بیماری سرطان افزایش پیدا کرده است اما آمار مرگ و میر کاهش  را نشان میدهد.

وی با اشاره به ضرورت تشخیص زود هنگام در درمان بیماری های مزمن به ویژه سرطان ها، تصریح کرد: وقتی سرطان از یه زمانی رد شود بیمار محکوم به مرگ بوده و یا هزینه درمان بسیار بالا خواهد بود.

رئیس هیئت مدیره مجتمع آزمایشگاهی نیل با عنوان اینکه در حال حاضر زمان اعلام نتیجه آزمایش‌های پاتولوژی دو هفته زمان می برد، خاطرنشان کرد: ما این زمان را به دو ساعت کاهش داده و بدنبال آن هستیم در سریعترین زمان و تا جراح بالای سر بیمار قرار دارد نتیجه اعلام که اگر بنا باشد برداشته شود نیاز به جراحی دوم نباشد.

سلیمانی خاطر نشان کرد: با استفاده از هوش مصنوعی در کنار دانش پزشکی توانستیم درصد خطا در اعلام نتایج پاتولوژی را تا ۸۵ درصد کاهش دهیم.

 

تشخیص زود هنگام سبب درمان موثر می شود  

دکتر رئیس زاده رئیس سازمان نظام پزشکی نیز در این آیین، اظهار داشت: یک سالی است  که  با توجه به رصد حوزه های جدید دانش پزشکی در مجامع مختلف در این خصوص مطالبی را گوشزد می‌کنم. 

وی با بیان اینکه  از وجود  این دانش نوین و دارا بودن دستگاه های پیشرفته در ایران بسیار خرسندم، افزود: تغییر و تحول در حوزه تشخیص و قراردادن یک پنل تشخیصی برای هر شخص به تشخیص زود هنگام کمک می کند.

رئیس سازمان نظام پزشکی خاطرنشان کرد: اگر زودتر تشخیص  انجام شود می توان درمان موثر تری انجام داد.

رئیس زاده خاطرنشان کرد: انجام آزمایش تشخیصی در بستر هوش مصنوعی حجم اطلاعات را در لحظه می تواند بررسی  و نتیجه صحیح تری را اعلام کرد.

وی گفت: این مجموعه فقط یک مرکز آزمایشگاهی نیست بلکه می تواند سبب گشودن دروازه  تشخیص نوین بیماری و نهادینه کردن آن در کشور شود.

رئیس سازمان نظام پزشکی عنوان کرد: پیری نباید لزوما همراه با ابتلا به بیماری های مختلف باشد با مدل جدید میتوان سالمندی همراه با سلامتی همراه باشد.

رئیس زاده تصریح کرد: دانشمندان نخبه در کشور وجود دارد که اگر رصد کنیم و مدیریت کلان داشته باشیم که پیشرفت را درک کند و به استقبال آن برود در این زمینه در دنیا میتوانیم عقب مانده نباشیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه