English

معاون وزارت بهداشت:

ایجاد انگیزه در نیروی انسانی ماهر، متخصص و متعهد منشأ تحول خواهد شد

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ایجاد انگیزه در نیروی انسانی ماهر، متخصص و متعهد منشأ تحول خواهد شد و از این حیث باید به شئونات و نیازهای آن‌ها در حوزه معیشت، رفاه و کرامت توجه شود.

 ایجاد انگیزه در نیروی انسانی ماهر، متخصص و متعهد منشأ تحول خواهد شد
به گزارش خبرگزاری موج

، طاهر موهبتی در مراسم معارفه خود با تاکید بر اینکه مسئولیت و ماموریت جدید من امروز با گذشته دارای تفاوت اصولی است، چراکه مخاطب ما در این ماموریت سرمایه انسانی است، گفت: ۸۰ درصد تولید ثروت در کشورهای توسعه‌یافته محصول سرمایه انسانی بوده، اما همین درصد در کشور ما به حدود ۳۰ می‌رسد.

وی خاطرنشان کرد: در حوزه سرمایه انسانی به‌دلیل وجود نگرش‌های نادرست در میدان عمل، توفیقات مطلوبی به‌دست نیاوردیم اگرچه در همایش‌ها، مقالات، مجلات، سخنرانی‌ها و کتب فراوان از اهمیت نیروی انسانی سخن‌ گفته‌ایم.

وی تاکید کرد: ایجاد انگیزه در نیروی انسانی ماهر، متخصص و متعهد منشأ تحول خواهد شد و از این حیث باید به شئونات و نیازهای آن‌ها در حوزه معیشت، رفاه و کرامت توجه شود.

موهبتی افزود: نمی‌توان از نیروی انسانی که دارای مشکل معیشت و رفاه و تکریم است انتظار داشت به تکریم مردم بپردازد؛ بنابراین توجه جدی به این شئونات در اولویت است که وزیر محترم بهداشت نیز همواره بر این اصول تاکید فراوان دارند. معاونت توسعه مدیریت و منابع پناهگاه کارکنان، فعالان و تلاشگران عرصه سلامت است و در این مسیر حلال و گره‌گشای مشکلات همکاران خود هستیم.

وی پیگیری تامین منابع پایدار را از ماموریت‌های معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت دانست و گفت: ما در راستای اجرای بند ۱۰ سیاست‌های کلی سلامت ابلاغی از سوی رهبری معظم انقلاب به‌دنبال افزایش سهم سلامت نسبت به میانگین منطقه در GDP (تولید ناخالص داخلی) و در بودجه سالانه هستیم و باید اهداف سند چشم‌انداز و سیاست‌های کلی مقام معظم رهبری محقق شود.

موهبتی در همین رابطه گفت: نمی‌توانیم به مردم بگوییم بیمار نشوید، چون اعتبار نداریم یا توسعه نظام شبکه متوقف شود به‌خاطر اینکه کسری بودجه وجود دارد و اصولا اتصال حوزه سلامت به منابع ناپایدار، خطای استراتژیک است.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت گفت: دلیل اینکه بسیاری از برنامه‌های توسعه در کشور ما محقق نمی‌شود، فقدان برنامه عملیاتی، نظام پایش و نظام تنبیه و تشویق است و اگر به سمت برنامه‌های عملیاتی نرویم دچار روزمرگی خواهیم شد و به‌طور طبیعی مرگ نظام‌ها و سیستم‌های اداری را به همراه خواهد داشت.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه