سرخط خبرها
  • عارف: از مشارکت زنان در دولت بسیار راضی هستیم
  • شناسایی ۹ مورد تب کریمه کنگو در استان یزد؛ یک فوتی ثبت شد
  • پرداخت ۶ هزار میلیارد تومان از مطالبات مراکز درمانی دانشگاهی و علوم پزشکی
  • شمارش معکوس برای لژیونر‌های مشمول؛ دردسر بزرگ فوتبال ایران در راه است
  • راهور: جاده چالوس دوطرفه شد
  • هشدار پلیس فتا درباره ربات‌های جعلی و ارز‌های دیجیتال
  • معوقات بازنشستگان مهر و آبان پرداخت می‌شود
  • ایران به عضویت کمیته عمومی کنفرانس سالانه آژانس اتمی درآمد
  • نظامیان رژیم صهیونیستی خبرنگار پرس تی‌وی در کرانه باختری را ربودند
  • جبلی: برنامه‌های هویت‌محور باعث افزایش مخاطبان رسانه ملی شد

بمب از زیر یک خودرو در تهران کشف و خنثی‌ شد

بنا بر اعلام رئیس پلیس پایتخت یک خودروی بمب گذاری شده در خیابان شهید بهشتی تهران کشف و خنثی شد.

حادثه

به گزارش خبرگزاری موج، سردار عباسعلی محمدیان درخصوص جزئیات خنثی سازی بمب در زیر ماشینی در تهران گفت: در ساعت ۱۸ روز جمعه ۲۶ اسفندماه، یکی از شهروندان تهرانی با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفته و از وجود بسته‌ای مشکوک در زیر خودرو سواری شخصی‌اش خبر داد. درپی دریافت این گزارش ماموران گشت ۱۱۰ تهران بزرگ به محل اعلام شده در خیابان شهید بهشتی اعزام شدند.

رئیس پلیس پایتخت تصریح کرد:  در بررسی اولیه ماموران از بسته مشکوک چسبیده شده به زیر خودرو، مشخص شد که خودروی مذکور بمب‌گذاری شده است. در همین راستا بلافاصله نسبت به ایمن سازی منطقه و ایجاد فاصله مطمئنه از خودرو اقدام شده و محدودیت تردد در خیابان شهید بهشتی اعمال شد.

گفتنی است که بر اساس اعلام مرکز اطلاع‌رسانی پلیس پایتخت، محمدیان با بیان اینکه در فاصله زمانی کمتر از ۱۰ دقیقه، تیم چک و خنثی‌سازی بمب در محل حاضر شده و نسبت به خنثی سازی بمب اقدام کردند، گفت: در تحقیقات اولیه مشخص شد که صاحب خودرو فاقد هرگونه مسئولیت اجرایی مهم بوده و انگیزه بمب گذاری به دلیل اختلافات شخصی بوده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه