سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

سفر سرزده رئیس قوه قضائیه به بهارستان

رئیس قوه قضائیه با حضور در شهرستان بهارستان با ‌مقامات قضائی دیدار‌ و در دادگستری این شهر به مشکلات قضائی مردم رسیدگی کرد.‌

رییسی

به گزارش خبرگزاری موج، آیت‌الله رئیسی صبح امروز در سفری سرزده با مقامات قضائی بهارستان دیدار کرد.

آیت‌الله رئیسی در این بازدید با حضور در شعبات مختلف حقوقی، کیفری و مدنی دادگستری، به گفتگو با مراجعه‌کنندگان پرداخت و به مشکلات آن‌ها از نزدیک رسیدگی کرد.

بر اساس این گزارش در این بازدید آیت‌الله رئیسی در گفت‌وگو با رئیس دادگستری بهارستان در جریان آخرین وضعیت قضائی شهرستان قرار گرفت.

در حاشیه این بازدید، تعدادی از مراجعه‌کنندگان، پرونده‌های خود را با رئیس قوه قضائیه در میان گذاشتند و آیت الله رئیسی دستورات لازم را برای بررسی مشکلات قضائی صادر کرد.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی ضمن انتقاد از اجبار کردن مردم برای آوردن مجدد مدارک و گواهی‌های بانکی جهت استفاده در پرونده جدید گفت: فردی که یک بار مدارک و گواهی‌های بانکی خود را به دادگستری ارائه داده، نباید برای راه‌اندازی پرونده جدید خود مجددا هزینه‌ای متحمل شود تا همان مدارک قبلی را به دادگستری ارائه دهد؛ در اینگونه موارد باید از همان مدارک تهیه شده در پرونده قبلی استفاده شود.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه لازم نیست کسانی که پولی برای عریضه نویسی ندارند وجهی پرداخت کنند، گفت: باید تا آنجا که امکان دارد هزینه‌های مردم را کم کرد. نباید شرایط به نحوی باشد که کار آن فردی که پولی برای عریضه نویسی ندارد انجام نشود.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در همین زمینه گفت که دادگستری‌ها کار عریضه نویسی برای افراد کم‌بضاعتی که توانایی پرداخت هزینه آن را ندارند، انجام دهند.

رئیس قوه قضاییه ضمن توصیه به مسئولان و روسای مجتمع‌ها و واحد‌های قضایی به حضور در میان مردم ارباب رجوع و پیگیری مشکلات و گرفتاری‌های آن‌ها گفت: تنها ذکر خدا ما را به خداوند متعال نزدیک نمی‌کند بلکه پیگیری و حل مشکلات مردم، زمینه‌ساز نزدیک کردن ما به خداوند متعال است.

حجت الاسلام والمسلمین رئیسی در پایان با اشاره به وظیفه ذاتی دادگستری که همان «رفع ظلم» است، خاطرنشان کرد: آن مَردی که اجازه دیدن فرزند را به مادر نمی‌دهد «ظالم» و «بی‌رحم» است و دادگستری که مسئولیت رفع ظلم را بر عهده دارد باید با اقدامات قانونی خود اجازه انجام چنین ظلمی را ندهد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه