سرخط خبرها
  • کشف ۵۳ قطعه سکه هزاره اول قبل از میلاد در لرستان
  •  تجهیز مدارس تهران با ۷۲ هزار بسته ورزشی و ۱۰۰۰ اتاق بهداشت
  • پلیس در تعقیب پزشکی که بیمارانش را ناقص می‌کند
  • عدم کمبود دارو‌های حیاتی و ضروری در کشور
  • سرقت مسلحانه و مرگ تلخ پدر در کوار/ تهدید اعضای خانواده در صورت پیگیری
  • بختیاری زاده: بازیکنانم فوق العاده بودند/ السد یکی از بهترین تیم های آسیاست
  • پورشه، مرسدس‌بنز و MAYBACH در فهرست خودرو‌های مجاز وارداتی
  • برخورد با شناور، علت مرگ نهنگ ۱۰ تنی «براید» در ساحل چارک
  • شوک استراتژیک به عربستان پس از عدم ورود آمریکا به جنگ یمن
  • دولت: درباره موضوع موتورسواری بانوان یک خلاء قانونی وجود دارد

ناکامی قاچاقچیان در انتقال محموله بزرگ موادمخدر به کشور

سردار احمدعلی گودرزی اعلام کرد: باند حرفه‌ای قاچاق موادمخدر در منطقه مرزی مکسوخته سراوان توسط مرزداران استان سیستان و بلوچستان منهدم شد.

سردار احمدعلی گودرزی

به  گزارش خبرگزاری موج، فرمانده مرزبانی ناجا از ناکامی قاچاقچیان و کشف بیش از ۶ تن انواع موادمخدر توسط مرزداران استان سیستان و بلوچستان خبر داد.

سردار احمدعلی گودرزی در تشریح این خبر اظهار داشت: در راستای کنترل و مراقبت از نوار مرز و برخورد قاطع با قاچاق موادمخدر در سرحدات کشور، مرزداران استان سیستان و بلوچستان از فعالیت یک باند حرفه‌ای قاچاق موادمخدر در منطقه مرزی مکسوخته سراوان مطلع  شده و با برنامه‌ریزی دقیق عملیاتی و تشدید اقدامات کنترلی، انهدام این باند و کشف محموله موادمخدر در دستورکار مرزبانان قرار گرفت.

وی افزود: با پشتیبانی اطلاعاتی و هدایت عملیاتی و با همکاری سربازان گمنام امام زمان (عج)، مسیرهای تردد قاچاقچیان و همچنین زمان برنامه‌ریزی شده جهت انتقال محموله موادمخدر به عمق کشور مشخص و در راستای مقابله با سوداگران مرگ چندین تیم پوششی و عملیاتی از مرزداران هنگ مرزی سراوان با اجرای طرح مهار، منطقه مورد نظر را در کنترل خود قرار دادند و توانستند محموله بزرگ موادمخدر را کشف کنند.

سردار گودرزی تصریح کرد: قاچاقچیان که قصد داشتند در فرصتی مناسب محموله موادمخدر را وارد کشور کنند، زمانی که خود را در کمین و محاصره مأموران دیدند با مخفی کردن محموله موادمخدر از محل متواری می‌شوند و مرزداران در این عملیات موفق شدند مقدار ۶ تن و ۱۶۰ کیلوگرم تریاک و ۴۳۹ کیلوگرم حشیش به همراه مقادیری سلاح و مهمات مربوطه را کشف کنند.

فرمانده مرزبانی ناجا‌ از همکاری خوب نهادهای امنیتی و اطلاعاتی و همچنین مرزنشینان عزیز استان سیستان و بلوچستان با مجموعه مرزبانی و نقش مؤثر آنان در برقراری امنیت پایدار و کنترل مرزهای سیستان و بلوچستان قدردانی کرد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه