سرخط خبرها
  • دستگیری سارق دانشگاه تهران؛ اعتراف به ۴۰ فقره سرقت
  • هلاکت ۵ تروریست در سراوان/ عملیات ناامن‌سازی تروریست‌ها خنثی شد
  • شیراز، میزبان مسابقات بوکس شطرنج قهرمانی کشور و‌انتخابی تیم ملی
  • قالیباف: رئیس‌جمهور صدای قدرتمند شجاعت، مقاومت و استواری تمدن ایران بود
  • فراخوان اعزام به دوره آموزش نظامی متعهدین خدمت آموزش و پرورش
  • بازداشت یک نفر در پی آتش‌سوزی ارتفاعات صیدون خوزستان
  • معاون وزیر راه: موقعیت جغرافیایی ایران مسئولیتی برای ترانزیت ایمن است
  • وزش باد شدید در نواحی شرق کشور تا ابتدای هفته آینده
  • فوتبال ایران طلایی شد/ فراموشی شکست تیم ملی امید با شیوه الکترونیک
  • عارف: امیدواریم در روز‌ها یا هفته‌های آینده مبلغ کالابرگ افزایش یابد

وزیر بهداشت:

واکسن کرونا ساخت ایران از آبان ماه وارد مرحله انسانی می شود

طبق اعلام وزیر بهداشت واکسن کرونا ساخت ایران از آبان ماه وارد مرحله انسانی می شود.

سعید نمکی وزیر بهداشت

به گزارش خبرگزاری موج، سعید نمکی وزیر بهداشت در حاشیه سفر به آذربایجان غربی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: مراحل تست واکسن کرونا با چهار یا پنج گروه در کشور در حال انجام است و ۲ یا سه گروه پیشرفت خوبی داشته و طبق استانداردهای جهانی، اقدامات لازم را انجام می‌دهند.

وی ادامه داد: اگر بیماری دچار تغییرات بنیادین و دگرگونی نشود، ما در رابطه با ساخت واکسن شیوه‌های خوبی را پیش برده ایم و به سازمان جهانی بهداشت هم این موارد را اعلام کرده ایم.

وزیر بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی گفت: امید است با این روند در آینده نزدیک خبرهای خوبی را برای مردم ایران در رابطه به واکسن کرونا داشته باشیم.

نمکی با بیان اینکه سامانه سیب نیز فعال است، ادامه داد: در این مرحله تمام موارد مثبت ابتلا به کرونا ثبت و بررسی های مکرر در این زمینه انجام می‌شود تا این بیماری را زمین‌گیر کنیم.

وزیر بهداشت ادامه داد: در مرحله نخست ٨٠ میلیون نفر ایرانی توسط ٣٢٠ هزار اکیپ فعال در سامانه سیب ارزیابی شدند.

نمکی ادامه داد: در روزهای ابتدایی گزارش بیماری کرونا، ظرفیت تشخیصی ما در کشور حدود یک‌ هزار و ٢٠٠ آزمایش در روز بود که این ظرفیت در حال حاضر به روزانه بیش از ٢۵ هزار آزمایش تشخیصی رسیده است.

وی گفت: برای این میزان تست روزانه، ۶۵ میلیارد ریال هزینه می‌شود و میزان تست‌های روزانه کرونا در کشور به ۴۰ هزار مورد خواهد رسید که برای این تعداد ١٠٠ میلیارد ریال اعتبار هزینه خواهد شد.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه