سرخط خبرها
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت
  • واکنش بقائی به عدم صدور روادید برای تیم رسانه‌ای ایران جهت شرکت در اجلاس سازمان ملل متحد

هلاکت شرور مسلح در منطقه مرزی سراوان توسط ماموران مرزبانی

فرمانده مرزبانی ناجا از هلاکت شرور مسلح در منطقه مرزی سراوان توسط ماموران مرزبانی خبر داد.

سردار احمدعلی گودرزی

به گزارش خبرگزاری موج، سردار احمدعلی گودرزی فرمانده مرزبانی ناجا اظهارکرد: در راستای کنترل و مراقبت از مرزها و برخورد قاطع با اشرار مسلح و ناامن کنندگان مرزهای ایران اسلامی و با انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی، مرزداران استان سیستان و بلوچستان مستقر در منطقه مرزی سراوان از حضور عناصر وابسته به گروهک‌های تروریستی و اشرار مسلح در ارتفاعات سیاهانی و قصد ورود آنان به کشور مطلع شدند و با توجه به احتمال انجام هرگونه عملیات علیه نیروها و مقرهای مرزبانی این عناصر پلید، شناسایی و دستگیری این افراد به صورت ویژه در دستور کار عملیاتی قرار گرفت.

وی افزود: مرزداران غیور و سرافراز با پشتیبانی اطلاعاتی معاونت اطلاعات مرزبانی استان، محل اختفای اشرار در حوزه مرزی "دهانه لک" را شناسایی کردند و با اعزام چند تیم عملیاتی، منطقه در کنترل مرزداران قرار گرفت.

فرمانده مرزبانی ناجا در ادامه اظهارکرد: اشرار مسلح که خود را در تنگنا و محاصره مأموران دیدند اقدام به تیراندازی به سمت مرزداران کردند و سعی داشتند با تیراندازی‌های مداوم به سمت ارتفاعات کشور مقابل متواری شوند.

گودرزی اضافه کرد: مرزداران غیور و دلاور با اتخاذ موضع صحیح و با استفاده از تاکتیک‌های عملیاتی مناسب، با آتش پرحجم به سمت عناصر گروهک تروریستی، تیراندازی کردند که منجر به هلاکت یه نفر از آنان شد و از وی مقادیری سلاح، مهمات و تجهیزات مخابراتی و ارتباط ماهواره‌ای نیز کشف شد.

وی تأکید کرد: برابر انجام اقدامات گسترده اطلاعاتی، شرور به هلاکت رسیده در فروردین ماه سال جاری در درگیری با عوامل مرزبانی، یکی از مرزداران هنگ مرزی سراوان را از ناحیه پا مورد اصابت گلوله قرار داده بود.

به گزارش پایگاه خبری پلیس فرمانده مرزبانی ناجا خاطرنشان کرد: برابر اخبار واصله و آثار مشهود، تعدادی از اشرار مسلح نیز در این درگیری به شدت زخمی و به سمت ارتفاعات کشور مقابل متواری شده‌اند که شناسایی و دستگیری آنان در دستور کار مرزبانان قرار دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه