سرخط خبرها
  • افزایش حقوق، درخواست معلمان مناطق صعب العبور شد
  • رایگان شدن مترو، مسافران را ۲۰ درصد بیشتر کرد
  • دلافوئنته تا ۲۰۳۰ در اسپانیا ماندگار شد
  • دستگیری عامل انتشار بدافزار؛ سرقت اینترنتی از حساب ۵۰ شهروند تهرانی
  • آغاز آموزش و سازماندهی هزار گردان مقاومت ملی مردمی
  • ۱۶ کیلومتر نخست منطقه سه آزادراه تهران ـ شمال در حال ساخت است 
  • پاک‌نژاد: ظرفیت‌های آسیب‌دیده صنعت نفت در مسیر بازگشت قرار گرفت
  • تصویب ایجاد ۲ مرز جدید بین ایران و ترکیه
  • علوی: اعضای فدراسیون فوتبال پاداش جام جهانی را عودت دادند/ قرارداد آقای قلعه نویی سفید است
  • ورود موج جدید بارشی به کشور از روز جمعه
  • سردار محبی: آمریکا به مونتاژ تصاویر و روایت‌سازی هالیوودی عادت دارد
  • پیروزی تیم‌های ملی شطرنج زنان و مردان ایران در دور اول المپیاد جهانی سمرقند
  • آغاز عملیات اجرایی خط جدید برداشت و انباشت فولاد

استاندار آذربایجان شرقی:

از بزرگترین دستاوردهای انقلاب اسلامی، احیای هویت زنان است

استاندار آذربایجان شرقی گفت: این‌که بزرگترین دستاورد انقلاب اسلامی، احیای هویت زنان است که انقلاب اسلامی، مسیر حرکت دنیا در موضوع زنان را تغییر داد.

استانداری آذربایجان شرقی

به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، عابدین خرّم در جمع دختران فعال عرصه فرهنگی، علمی، ورزشی و رسانه‌ای تبریز، اظهار کرد: زن در دنیا به عنوان یک کالا و ابزار محسوب می‌شود و برای پیشرفت یک زن باید ابتدا از جنسیت و زنانگی آن سوءاستفاده کرد در حالی که اسلام در این رابطه، مبنا را انسانیت و نه جنسیت لحاظ می‌کند.

وی تاکید کرد: انقلاب اسلامی بیان کرد که زن با هویت انسانی خود می‌تواند به همراه حفظ حجاب در جامعه عالم، ورزشکار و هنرمند باشد و فعالیت در عرصه‌های مختلف را تجربه کند.

خرّم خاطرنشان کرد: حجاب خیلی خوب است ولی باید حجاب را با فکر، عقل و مطالعه قبول کرد. یک دختر با خواندن کتاب «حجاب اسلامی» شهید مطهری می‌تواند لذت حجاب را بچشد.

وی با اشاره به حضور بانوان در عرصه‌های مختلف کشور پس از انقلاب اسلامی، اظهار کرد: با نگاهی به محیط‌های مختلف فرهنگی، آموزشی، ورزشی و ... می‌توان دید که بخشی از مسئولیت‌ها توسط بانوان اداره می‌شود اما اقتضای جامعه این است که تعداد مردان در حوزه قبول مسئولیت بیشتر است با این حال درصد بانوانی که تحصیلات عالیه دارند و یا در پست‌هایی مثل آموزش و پرورش هستند، کم نیست.

وی ادامه داد: با توجه به موفقیت‌ها و حضور بانوان ایرانی در عرصه‌های مهم و مختلف ورزشی، فرهنگی و علمی هنوز با وضعیت مطلوب فاصله داریم ولی برای به دست آوردن همین دستاوردهای انقلاب اسلامی نیز هزینه زیادی شده است. 

استاندار آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: خود دختران باید از ارزش، باور و نگاه انسانیت به مسئله زن دفاع کنند و در شرایط امروز هضم نشوند.

وی با اشاره به مطرح شدن شعار« زن، زندگی، آزادی» در ناآرامی‌های اخیر، گفت: معتقد هستیم که رشد و پویایی قشر بانوان در کشورمان مصداقی از آزادی و افتخارآفرینی‌های دختران و زنان کشور نمونه‌هایی از آزادی است.

وی خاطرنشان کرد: در ناآرامی‌های اخیر به حیات طیبه دختران و زنان ما حمله شد زیرا می‌خواستند هویت زنانگی و اسلامی را از خانواده‌ها بگیرند و خانواده را که مرکز تلالوی عاطفه‌ها است، از بین ببرند.

خرّم همچنین افزود: می‌خواهند زیست عفیفانه در کشور ما وجود نداشته باشد و با انواع ناهنجاری‌ها به دنبال ترویج آن هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه