سرخط خبرها
  • ابراز رضایت اکثر ظائرین از امکانات و تمهیدات مراسم
  • وداعی باشکوه: بدرقه‌ای ماندگار که در حافظه تاریخ ایران جاودانه شد
  • تسلیت دبیرکل اوپک به مناسبت برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید
  • مسی، امباپه و رکورد ۶۸ ساله
  • بازتاب گسترده وداع با رهبر شهید انقلاب در رسانه‌های منطقه
  • آدرس مراکز اسکان زائران مراسم امام شهید در نقاط مختلف تهران
  • پرچم کشتن ترامپ در مراسم وداع با رهبر شهید
  • شعار یک‌ صدای مردم در مصلّی: انتقام، انتقام
  • مترو از امروز ۲۴ ساعته شد
  • معاون راهور: شهروندان از وسایل نقلیه شخصی کمتر استفاده کنند
  • پیشکسوت فوتبال: تیم ملی نیاز به یک پوست اندازی دارد
  • مستاجران همچنان در بلاتکلیفی نرخنامه اعلامی اجاره نامه و قرض الحسنه وزارت راه و شهرسازی
  • واریز جدید مطالبات گندم‌کاران تا ۲۰ خرداد ۱۴۰۵
  • سردار موسوی: سیلی سخت و غیرمنتظره که دشمن دریافت کرد، پایانی ندارد
  • نصب المان مشت گره‌ کرده در میدان انقلاب تهران
  • نقال ۷۴ ساله: تنها مُرشد پرده‌خوانِ زنده منم
  • طلا از نقطه اوج گذشت
  • انتقاد تند نماینده مجلس از سانسور قالیباف/ صداوسیما نیازمند اصلاحات است
  • مهمان آفریقایی: با شهادت آیت‌الله خامنه‌ای، نور را از دست دادیم
  • تعطیلی رسمی بغداد به مناسبت مراسم تشییع رهبر شهید امت

امام جمعه تبریز:

شناسایی نیاز‌ها و دغدغه‌های شهروندان مقدمه تحول بزرگ شهری است

امام جمعه تبریز شناسایی نیاز‌ها و دغدغه‌های شهروندان را مقدمه تحول بزرگ شهری دانست و از اعضای شورا و شهردار منتخب خواست با توجه ویژه به موضوع حاشیه نشینی اقدامی عملی و موثر داشته باشند.

آل هاشم-امام جمعه تبریز

به گزارش خبرگزاری موج آذربایجان شرقی، حجت‌الاسلام سید محمد علی آل‌هاشم در دیدار اعضای شورای شهر و شهردار جدید تبریز اظهار داشت: شورای شهر باید سکان هدایت شهر را به فردی بسپارد که امانتدار رأی، اعتماد، محیط زندگی و اخلاق و فرهنگ مردم باشد.

وی با تاکید بر اینکه یک شهر استاندارد باعث ایجاد حرکت اقتصادی و جذب سرمایه گذاری است ادامه داد: فردی که می‌خواهد در جایگاه شهردار قرار بگیرد و سکان هدایت آبادی و سازندگی شهر را در دست داشته باشد، باید برای مردم کار کند.

امام جمعه تبریز پرهیز از کار‌های زائد و بدون برنامه را یکی از ویژگی‌های شهردار تراز انقلاب از منظر رهبر معظم انقلاب عنوان کرد و افزود: شهرداری‌ها باید برنامه‌های زائد و منحرف‌کننده و حرف‌های غیرمرتبط با کار را که عده‌ای به آن‌ها مبتلا بودند و هستند، کنار بگذارند و فقط برای مردم کار کنند.

وی داشتن تقوا را یکی دیگر از ویژگی‌های لازمه برای شهردار دانست و افزود: تقوا زرهی است که اگر انسان آن را پوشید، تیر‌های زهرآگین فساد و گناه در او کارگر نخواهد شد و او را از پا نخواهد انداخت.

نماینده ولی فقیه در استان داشتن روحیه مبارزه با فساد را در مجموعه شهرداری و شخص شهردار ضروی دانست و تصریح کرد: همان طور که رهبر انقلاب تاکید کرده اند در داخل تشکیلات شهرداری با فساد مماشات نکنید؛ چه فسادی که مربوط به بیرون شهرداری است و می‌خواهد از ابزار شهرداری استفاده کند، چه فسادی که خدای نکرده در درون هسته‌ای از هسته‌های شهرداری رخنه کرده باشد و در آن‌جا بخواهد گسترش پیدا کند.

امام جمعه تبریز افزود: از منظر رهبر معظم انقلاب هرگونه مماشات با فساد و میدان دادن به آن، زیر پای شخص شهردار را خالی و امکان ادامه کار را برای او دشوار خواهد کرد.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم امانتداری را از دیگر ویژگی‌های شهردار و شورای شهر تراز انقلاب دانست و گفت: یکی از مصداق‌های مهم امانتداری انتخاب شهرداران امین، قابل اعتماد، باکفایت، پاکدامن، متدین، شجاع، ساده زیست، مردمدار و مقید به انضباط مالی است.

وی با بیان اینکه بودجه کلان شهرداری بسیاری را برای دسترسی به این بیت‌المال وسوسه می کند ادامه داد: شهرداری‌ها همواره در معرض سوء استفاده افراد فرصت‌طلب و سودجو قرار دارند، اما ارتباط با مردم و دسترسی آسان آنان به مدیران شهرداری ها، موجب می‌شود زمینه بسیاری از فرصت‌طلبی‌ها از بین برود.

حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم شناسایی نیاز‌ها و دغدغه‌های شهروندان را مقدمه تحول بزرگ شهری دانست و از اعضای شورا و شهردار منتخب خواست با توجه ویژه به موضوع حاشیه نشینی اقدامی عملی و موثر داشته باشند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه