English

کریدور حمل و نقل بین‌المللی شمال-جنوب (INSTC) جایگزین کانال سوئز می‌شود

بنا بر وعده وزیر حمل و نقل روسیه حجم کالاهای ارسالی از طریق کریدور حمل و نقل بین‌المللی شمال-جنوب (INSTC) طی ۷ سال آینده تقریباً سه برابر می‌شود.

کریدور حمل و نقل بین‌المللی شمال-جنوب (INSTC) جایگزین کانال سوئز می‌شود

به گزارش خبرگزاری موج، وزیر حمل و نقل روسیه وعده داد که حجم کالاهای ارسالی از طریق کریدور حمل و نقل بین‌المللی شمال-جنوب (INSTC)  که به عنوان جایگزینی برای کانال سوئز شناخته می‌شود، طی ۷ سال آینده تقریباً سه برابر خواهد شد.

 به نقل از راشاتودی، ویتالی ساولیف، وزیر حمل و نقل روسیه روز پنجشنبه در مجمع بین المللی اقتصادی سن پترزبورگ  (SPIEF)وعده داد که حجم کالاهای ارسالی از طریق کریدور حمل و نقل بین‌المللی شمال-جنوب (INSTC)  که به عنوان جایگزینی برای کانال سوئز شناخته می‌شود، طی 7 سال آینده تقریباً سه برابر خواهد شد.

بر اساس این گزارش، کریدور شمال-جنوب یک شبکه حمل و نقل آبی خاکی به طول 7200 کیلومتر است که مسیرهای کشتی، ریلی و جاده ای را برای جابجایی محموله بین روسیه، ایران، آذربایجان، هند و آسیای مرکزی به هم متصل می‌کند.

ساخت این پروژه در اوایل دهه 2000 آغاز شد، اما تلاش‌ها برای توسعه آن پس از تحریم‌های غرب که مسکو را مجبور کرد جریان‌های تجاری خود را از اروپا به آسیا، آفریقا و خاورمیانه تغییر دهد، تشدید شد.

ساولیف توضیح داد که مجموع جریان محموله در امتداد این کوریدور در سال 2022، 14.5 میلیون تن بوده و پیش بینی برای سال جاری میلادی 17.6 میلیون تن است.

وی افزود: پیش بینی می شود تا سال 2030 این حجم به 41 میلیون تن برسد.

در حال حاضر، تنها برخی از بخش‌های این مسیر عملیاتی است و روسیه و ایران در ماه گذشته توافق کردند که یک خط ریلی برای الحاق به آن بسازند. مسکو قصد دارد تا سال 2030 بیش از 3 میلیارد دلار برای توسعه این پروژه سرمایه گذاری کند.

روسیه بارها اعلام کرده است که این مسیر می تواند جایگزینی برای کانال سوئز شود، آبراهی 193 کیلومتری که دریای مدیترانه را به دریای سرخ متصل می‌کند.

هر روز حدود 12 درصد از تجارت جهانی از طریق این کانال که مسیر محبوب بین اروپا و آسیاست، صورت می‌گیرد.

در مارس 2021، کانال سوئز به مدت شش روز توسط یک کشتی کانتینری که به گل نشسته بود مسدود شد. این انسداد روزانه 9 میلیارد دلار به تجارت جهانی ضرر زد.

انتظار می رود تجارت از طریق کریدور شمال-جنوب به شرکت‌ها اجازه دهد تا حدود 50 درصد هزینه های حمل و نقل را کاهش دهند و تا 20 روز در زمان سفر در مقایسه با مسیر کانال سوئز صرفه جویی کنند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه