English

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه:

بهزیستی به تنهایی نمی تواند در مقابله با آسیب های اجتماعی موجود معجزه بکند/بیش از هزار مددجوی کرمانشاه تاکنون علیه کرونا واکسینه شده اند

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه به صرف متولی بودن این سازمان در ساماندهی آسیب های اجتماعی سطح استان نمی توان از زیر بار مسئولیت شانه خالی کرد، گفت: واقعیت امر این است که جمع آوری، ساماندهی و از همه مهم تر توانبخشی موارد آسیب زده نیازمند نگاه دلسوزانه ارگان های زیادی در بخش های مختلف است.

بهزیستی به تنهایی نمی تواند در مقابله با آسیب های اجتماعی موجود معجزه بکند/بیش از هزار مددجوی کرمانشاه تاکنون علیه کرونا واکسینه شده اند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری موج کرمانشاه، فرحناز محمدی به مناسبت هفته بهزیستی در نشست خبری از خدمات رسانی به بیش از ۱۷۲ هزار مددجوی کرمانشاهی خبر داد و اعلام داشت: به رغم فعالیت های مداوم شبانه روزی مددکاران بهزیستی استان کرمانشاه، متاسفانه حجم آسیب های به حدی است که این سازمان به تنهایی و با دست خالی نمی تواند اقدامات تخصصی و مداومی را در مقابله با این آسیب‌ها انجام دهد.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با انتقاد از نظاره گر بودن صرف و انداختن بار مسئولیتی وسیع مقابله با آسیب های همچون جمع آوری کودکان کار، معتادان متجاهر و ...، ابراز داشت: در حال حاضر در بهزیستی استان کرمانشاه 35 هزار خانوار مستمری بگیر وجود دارد که از این تعداد 70 درصد آنها خانوارهای تک نفره هستند و تاکنون ۴۳۵۰۰ پرونده توانبخشی در بهزیستی استان  تشکیل شده که حدود ۲۰۰ فعالیت متنوع را در سطح استان تحت پوشش قرار داده است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه تصریح کرد: با پیگیری های انجام شده 15 هزار پرونده مربوط به معلولان جسمی و حرکتی، 10 هزار پرونده مربوط به معلولان ذهنی، ۷۰ هزار پرونده مربوط به معلولان شنوایی، پنج هزار پرونده مربوط به معلولان بینایی و مابقی مربوط به معلولان روانی و صوت و گفتار است.

محمدی از فعالیت ۱۰۱۹۰ پرونده حوزه اجتماعی فعال در بهزیستی استان کرمانشاه خبر داد و تاکید کرد: بر اساس غربالگری های سالیانه در حوزه های بینایی سنجی و شنوایی سنجی کودکان سالانه حدود ۵۵ تا ۶۰ هزار کودک غربالگری می شوند که سهم استان کرمانشاه حدود ۲۵ تا ۳۰ هزار نوزاد است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه از فعالیت 36 مرکز توانبخشی در سطح استان کرمانشاه که ۵ مرکز شبانه روزی و هفت مرکز روزانه سالمندان، ۱ مرکز شبانه روزی و ۷ مرکز روزانه معلولان جسمی و حرکتی، ۵ مرکز شبانه روزی و ۵ مرکز روزانه معلولان ذهنی و یک مرکز شبانه روزی و ۵ مرکز روزانه بیماران روان در استان سخن گفت و ادامه داد: یکی از خدمات موثر بهزیستی کرمانشاه در جامعه بحث اورژانس اجتماعی است که در مجموع سال گذشته 32 هزار و 555 مورد اقدام توسط نیروهای اورژانس اجتماعی استان صورت گرفته است.

وی در ادامه در تشریح برخی فعالیت های بهزیستی در یک سال گذشته گفت: یکی از مشکلات اساسی مددجویان بهزیستی بحث تامین مسکن است که در همین راستا سال گذشته 693 واحد مسکونی تحویل مددجویان شد و امسال نیز توانستیم 43 واحد دیگر را به مددجویان تحویل دهیم.

وی با بیان اینکه عمده مددجویان بهزیستی مستاجر هستند، گفت: در فصل اثاث کشی عمده مددجویان با مشکل ودیعه مسکن مواجه هستند و کمک های بهزیستی هم در این زمینه نمی تواند مشکل آنها را به طور کامل رفع کند.

محمدی گفت: در حال حاضر برای ساخت یا خرید مسکن به خانوارهای مددجوی دارای دو معلول شهری 140 میلیون تومان و روستایی 85 میلیون تومان، برای خانوارهای مددجوی ایتام 100 میلیون تومان و برای سایر خانوارهای مددجو 50 میلیون تومان بصورت بلاعوض پرداخت می شود، اما به دلیل قیمت بالای مسکن استقبال چندانی از آن نمی شود.

وی افزود: مشکل بعدی مددجویان نیز بحث تامین شغل است، چرا که کمتر افرادی در جامعه به کسانی که دارای معلولیت باشند شغل می‌دهند و همین امر موجب شده بیکاری در این قشر از جامعه بالا باشد، در همین راستا سال گذشته 2362 مورد شغل ایجاد کردیم که عمده آن به شکل پرداخت تسهیلات اشتغالزایی بوده و به 1567 نفر این تسهیلات پرداخت شده است.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه در ادامه از پرداخت 200 کمک هزینه تامین جهیزیه به مددجویان بهزیستی در سال گذشته خبر داد.

محمدی به فعالیت های دیگر بهزیستی اشاره کرد و افزود: در حوزه خانه امن و خانه سلامت هم که محل خدمت به زنان و دختران درمعرض خشونت خانگی است، سال گذشته 381 مورد اقدام و مداخله داشته ایم.

محمدی از تشکیل 360 پرونده کودکان کار و خیابانی در استان خبر داد و افزود: برای ساماندهی این کودکان طرحی با نام طرح "دوستدار کودک" از سال گذشته در کشور واستان کلید خورده که بحث توانمندسازی این کودکان و خانواده هایشان را دنبال می کند.

مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه با تأکید بر اینکه به صرف جمع کردن کودکان کار نمی توان صورت مسئله آسیب را پاک کرد، اظهار داشت: ورای جمع آوری و ندیدن این کودکان در سطح خیابان ها باید این کودکان بصورت نظام مند ساماندهی شوند که عملیاتی شدن این روند نیازمند تأمین بودجه و تخصیص اعتبارات بیش از هزینه‌های اختصاصی محدود دولتی است.

محمدی در ادامه اشاره‌ای به روند واکسیناسیون مددجویان بهزیستی علیه بیماری کرونا داشت و افزود: واکسیناسیون مراکز شبانه روزی سالمندان و معلولان در اولویت است که جمعیتی حدود 1077 نفر را شامل می شود که همه این افراد واکسن نوبت اول کرونا را دریافت کرده اند.

وی افزود: همچنین 887 نفر نیز واکسن نوبت دوم را دریافت کرده اند و واکسیناسیون مابقی مددجویان در حال انجام است.

این مسئول خاطرنشان کرد: علاوه بر مددجویان، 338 نفر از پرسنل این مراکز هم نوبت اول و 274 نفر از آنها نوبت دوم واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه