سرخط خبرها
  • رونالدو: بازنشسته نمی شوم
  • بازیگر سریال برکینگ بد مسلمان شد
  • ایران از تاریخ ۱۵ ژوئن (۲۵ خرداد) تاکنون ۴۰ میلیون بشکه نفت خام صادر کرده است
  • وزیر ارشاد: ترامپ به چوپان دروغگو تبدیل شده
  • نایب رئیس کمیسیون کشاورزی: زمان گرانی نان نبود/ فشار نباید از جیب مردم جبران شود
  • دزدی در کمپ تیم ملی فوتبال انگلیس
  • تاج: ۵۰ هزار پرچم ایران برای سیاتل چاپ کردیم
  • دنیامالی: باید به باشکوه‌تر شدن مراسم وداع با رهبر شهید کمک کنیم
  • ۹ تیر، تشییع پیکر شهدای تفحص‌شده مدرسه شجره طیبه میناب
  • بقائی خطاب به روبیو: صلح با تداوم سیاست‌های آمریکا ممکن نیست
  • عزاداری ملی‌پوشان فوتبال ایران در شب تاسوعای حسینی
  • چاقی کودکان و نوجوانان: تهدیدی خاموش برای سلامت نسل آینده
  • نایب قهرمانی تیم‌های ملی در جام هاکی روی یخ روسیه
  • ترامپ مدعی شد بمباران مدرسه میناب و کشتار دانش‌آموزان کار ارتش آمریکا نبوده است
  • خلبان جنگنده آمریکایی: پهپادهای ایرانی با چینشی چون عروس دریایی و سفینه فضایی حرکت می‌کردند
  • شوک بزرگ برای جامعه اطلاعاتی آمریکا: خلبان جنگنده F-۱۵ ساقط شده در ایران برای اولین‌بار ازایران فاش کرد
  • تمهیدات حوزه حمل‌ونقل جاده‌ای در مسیرها و میعادگاه‌های وداع با قائد شهید امت
  • موی‌تای قهرمانی جهان؛ دو فینالیست و ۶ برنز سهم ایران
  • تا رفع اختلالات بانکی با پول نقد به پمپ بنزین مراجعه کنید
  • نصب یکی از بزرگ‌ترین سکوهای نفتی در خلیج فارس

تغییر ساعت بازی برگشت پرسپولیس و کاشیما؟/ حربه تغییر ساعت این بار در اردوی پرسپولیس

در صورت تغییر ساعت بازی برگشت پرسپولیس و کاشیما از ۱۸:۳۰ به ساعتی مثل ۲۱ بازی به وقت ژاپن قطعا روی عملکرد بازیکنان ژاپنی تاثیرش را می گذارد.

دیدار تیم های فوتبال کاشیما آنتلرز ژاپن و پرسپولیس ایران

به گزارش خبرگزاری موج، تیم فوتبال پرسپولیس روز گذشته به مصاف کاشیما رفت و در حالی مغلوب این بازی شد که بازیکنان سفیدپوش در نیمه دوم از لحاظ بدنی با مشکلاتی مواجه شده بودند و بدون شک یکی از دلایل این مشکلات، عدم تطبیق پذیری کامل با اختلاف زمانی ایران و ژاپن بوده است.

اما به هر حال آن مسابقه به پایان رسید و حالا پرسپولیس است که باید از امتیاز میزبانی در دیدار برگشت بیشترین استفاده را کند. حضور ۸۰ هزار هوادار اولین نکته ای است که سرخ های تهران از آن بهره خواهند برد اما این تمام داستان نیست. نماینده ایران نیز می تواند از اختلاف زمانی بین ایران و ژاپن سود ببرد و نمود این اختلاف را هر چه بیشتر در زمین بازی نشان دهد.

تغییر ساعت مسابقه راهکار بسیار خوبی خواهد بود. اکنون بازی به وقت ایران ساعت ۱۸:۳۰ و به وقت ژاپن ساعت ۰۰:۰۰ برگزار خواهد شد که این ساعت نمی تواند آنچنان که باید و شاید برای سامورایی ها دردسرساز شود. در صورت تغییر از ۱۸:۳۰ به ساعتی مثل ۲۱ بازی به وقت ژاپن در نیمه شب آغاز می شود و قطعا روی عملکرد بازیکنان ژاپنی تاثیرش را می گذارد چرا که آن ها نیز همچون پرسپولیس فرصت تطبیق پذیری کامل با اختلاف زمانی را ندارند.

ژاپنی ها به سادگی توانستند ساعت بازی را تغییر دهند و کار را برای پرسپولیس مشکل کنند و حالا نوبت پرسپولیس است که از امتیاز میزبانی بهره ببرد. قرار بود بازی رفت ساعت ۱۳:۳۰ به وقت ایران و ۱۹ به وقت ژاپن برگزار شود اما  باشگاه کاشیما آنتلرز از ای اف سی درخواست کرد تا بازی ۴ ساعت زودتر برگزار شود تا بازیکنان تیم پرسپولیس نیز کار سخت تری برای انجام مسابقه داشته باشند.

البته در این بین نهادهای ذی ربط نیز باید موافقت خود را اعلام کنند. شورای تامین احتمالا مهم ترین نهادی است که در این زمینه تصمیم گیری می کند و باشگاه پرسپولیس بایستی مذاکره با این نهاد را در دستور کار قرار دهد تا بتواند زمان بازی را دست خوش تغییر کند، هرچند که AFC هم باید موافق این تغییر زمان باشد.

بیشتر بخوانید:

زمان بازی برگشت پرسپولیس و کاشیما آنتلرز مشخص شد

قیمت بلیت بازی برگشت پرسپولیس و کاشیما آنتلرز مشخص شد

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

  • بهنام

    بازی برد پرسپولیس

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه