سرخط خبرها
  • تمرینات سنگین علی‌اکبری برای قهرمانی در مسکو
  • محرومیت ۱۰ ساله برای داوطلبان متخلف آزمون دستیاری
  • حمله عروس های دریایی به نیروگاه اتمی فرانسه
  • گلوگاه تجارت ایران و اروپا در بازرگان بازتر شد
  • هدف گذاری برای نصب پنل خورشیدی در ۳۶۰۰ مدرسه
  • قیمت کالاهای کشاورزی زیر ذره‌بین تنظیم بازار
  • رئیس پلیس راهور فراجا: آماده‌باش پلیس در مسیر زائران مشهد مقدس
  • همتی: ایران عضو بانک بریکس می‌شود
  • مهدی طارمی در رادار لیگ یک فرانسه
  • ثبت نام دوره جدید متقاضیان سفر به عتبات عالیات آغاز شد
  • هیچگونه لینکی در پیامک‌های کالابرگ ارسال نمی‌شود

شهردار شهرکرد تاکید کرد:

شتاب در اجرای پروژه‌های سرمایه‌گذاری شهرکرد

شهردار شهرکرد گفت: مجموعه‌ای از پروژه‌های سرمایه گذاری با هدف مدرن‌سازی شهر و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان در حال اجرا هستند.

شهرداری
به گزارش خبرگزاری موج از چهارمحال و بختیاری

،محمدحسین واحدیان با اشاره به اینکه هدف اصلی شهرکرد در سال جاری، ایجاد پایداری مالی از طریق پروژه‌های سرمایه‌گذاری و همزمان ارتقای کیفیت خدمات شهری است، اظهار کرد: تلاش‌های بی‌وقفه مدیریت شهری تنها به ساخت‌وساز محدود نمی‌شود؛ بلکه تمرکز اصلی ما بر ایجاد چرخه تولید، ایجاد فرصت‌های شغلی از طریق مجتمع‌های تجاری و در عین حال، ارتقای امنیت و رفاه شهروندان در فضاهای عمومی است.

وی از پیشرفت چشمگیر پروژه‌های جاری شهر خبر داد و گفت: در راستای ایجاد زیرساخت‌های خدماتی مدرن، مجموعه تجاری خدماتی در محدوده پارک لاله با متراژ ۲۲۰ مترمربع و اعتبار ۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، با پیشرفت ۱۰۰ درصدی به اتمام رسیده و هم‌اکنون آماده بهره‌برداری است.

شهردار شهرکرد افزود: همچنین پروژه هایپر کالا در بلوار امام رضا (ع) که در زمینی به مساحت ۲۲۰۰ مترمربع با پیشرفت ۶۵ درصدی در حال احداث است، گام مهمی در جهت تحول بازارهای محلی محسوب می‌شود.

واحدیان اضافه کرد: پروژه ساخت پل عابر پیاده در بلوار آزادی نیز با پیشرفت ۹۵ درصدی و در مراحل نهایی خود قرار دارد و پل عابر پیاده در خیابان کاشانی در مرحله نصب قرار دارد که برای اجرای این دو پل عابر پیاده ۱۳ میلیارد تومان اعتبار اختصاص یافته است تا امنیت عبور و مرور شهروندان در این مسیر پرتردد تضمین شود.

شهردار شهرکرد با اشاره به توجه ویژه به رفاه شهروندان در فضاهای تفریحی، از بهره‌برداری از پروژه چمن مصنوعی پارک تهلیجان خبر داد و گفت: این پروژه طی دو ماه گذشته با اعتبار ۵ میلیارد تومان و با هدف فراهم آوردن محیطی مطلوب برای شهروندان به بهره‌برداری رسید.

وی تاکید کرد: این پروژه‌ها تنها بخشی از برنامه‌های جامع شهرداری برای تبدیل شهرکرد به شهری مدرن، پویا و با کیفیت زندگی بالا است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه