سرخط خبرها
  • بازداشت اشخاص اجاره‌ای رژه خودرویی منسوب به گروهک منافقین در کرج
  • نرخ سوم بنزین ۱۰ هزار تومان شد/ بهای سهمیه اول و دوم ثابت ماند
  • نرخ کرایه تاکسی‌های اینترنتی با افزایش قیمت بنزین افزایش نمی‌یابد
  • حذف کامل چک کاغذی تا سال آینده با ۲۸۵ شاخص
  • پرسپولیس- ذوب آهن/ یورش سرخپوشان برای شکار گاندو
  • مدارس دولتی حق گرفتن وجه برای ثبت‌نام دانش‌آموزان را ندارند
  • هشدار پلیس درباره اشغال پارکینگ‌های اختصاصی جانبازان و معلولان

جدول لیگ برتر در پایان هفته دوم؛ پرسپولیس با تفاضل گل صدرنشین شد+جدول

پرسپولیس با پیروزی ۴ بر یک برابر استقلال خوزستان و به لطف گل زده بیشتر نسبت به استقلال و تراکتور، در پایان هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران صدرنشین شد.

پرسپولیس و استقلال خوزستان
به گزارش خبرگزاری موج

، هفته دوم لیگ برتر فوتبال ایران با صدرنشینی پرسپولیس به پایان رسید؛ سرخ‌پوشان پایتخت با پیروزی ۴ بر یک برابر استقلال خوزستان و به لطف گل زده بیشتر نسبت به استقلال و تراکتور، در جایگاه نخست جدول قرار گرفتند.

پرسپولیس در دیدار هفته دوم نمایش پرگلی داشت و با کسب سه امتیاز، مجموع امتیازات خود را افزایش داد. استقلال نیز با پیروزی یک بر صفر برابر نساجی در جمع مدعیان بالانشین باقی ماند.

تراکتور در مهم‌ترین دیدار هفته دوم با نتیجه ۲ بر صفر سپاهان را شکست داد و با امتیازی مشابه پرسپولیس و استقلال، در رده‌های بالای جدول قرار گرفت.

در دیگر دیدارهای هفته دوم، پیکان و گل‌گهر به تساوی بدون گل رسیدند. آلومینیوم و چادرملو نیز با همین نتیجه به کار خود پایان دادند.

ملوان با نتیجه ۲ بر یک از سد ذوب‌آهن گذشت و مس شهر بابک و خیبر به تساوی یک بر یک رضایت دادند. فولاد و شمس‌آذر نیز با نتیجه یک بر یک امتیازات مسابقه را تقسیم کردند.

دیدار فجر سپاسی و صنعت‌نفت آبادان هم بدون گل به پایان رسید.

نتایج هفته دوم لیگ برتر

پیکان ۰ - ۰ گل‌گهر

نساجی ۰ - ۱ استقلال

آلومینیوم ۰ - ۰ چادرملو

سپاهان ۰ - ۲ تراکتور

پرسپولیس ۴ - ۱ استقلال خوزستان

فجر سپاسی ۰ - ۰ صنعت‌نفت آبادان

ملوان ۲ - ۱ ذوب‌آهن

مس شهر بابک ۱ - ۱ خیبر

فولاد ۱ - ۱ شمس‌آذر

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه