سرخط خبرها
  • رییس فدراسیون وزنه‌برداری ایران دبیرکل آسیای میانه شد
  • بحران در ناو لینکلن؛ از کمبود غذا تا خودکشی روی عرشه
  • کشف ۱۸۱ قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
  • تاکید محسنی‌اژه‌ای بر عودت فوری اموال مردم پس از رفع ضرورت قضایی
  • سخنگوی کاخ سفید برکنار شد
  • درمان سرطان تیروئید با ید رادیواکتیو در تبریز
  • وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان آسیا؛ تداوم درخشش دختران و پسران ایران با ۵ نشان رنگارنگ
  • شروع احداث ۱۶۸ کلاس درس در اصفهان به یاد شهدای میناب
  • پاکسازی سواحل جنوبی قشم و جزیره هنگام از آلودگی نفتی
  • مصرف چای داغ عامل ابتلا به سرطان مری
  • انجام ۱۶۰۰ تا ۲۰۰۰ عمل کاشت حلزون شنوایی
  • اعتبار مالیاتی، حقوق پسا دکتری‌های فناور را دو برابر می‌کند
  • ۶۵ میلیارد تومان برای یک سال؛ جزئیات قرارداد پرهزینه مهدی تارتار با پرسپولیس
  • امیر سرتیپ شیخ: ایران قدرت برهم‌زدن معادلات را دارد
  • واگذاری مدیریت سبد دارایی مردم به خود آن‌ها با آزادسازی سهام عدالت
  • بهبود نسبت معلم به دانش‌آموز یک به ۴۸۰/ برگزاری دوره تربیت مدرس کشوری بازی و ورزش
  • رئیس‌جمهور: در همراه‌سازی نهاد‌ها با مردم از نگاه سیاسی پرهیز شود

گاردین:

IOC قصدی برای محرومیت اینفانتینو ندارد

روزنامه گاردین به نقل از منابع خود در کمیته بین‌المللی المپیک گزارش داد که این کمیته برنامه‌ای برای محرومیت جانی اینفانتینو، رئیس فیفا به دلیل لغو محرومیت فولارین بالوگان ندارد.

جیانی اینفانتینو رئیس فیفا
به گزارش خبرگزاری موج

، کمیته بین‌المللی المپیک هیچ برنامه‌ای برای تحریم جیانی اینفانتینو رئیس فیفا، به دلیل جنجال لغو محرومیت فولارین بالوگان در جام جهانی ۲۰۲۶ ندارد.

پیش از این، سازمان FairSquare با ارائه شکایتی به کمیته بین‌المللی المپیک، ادعا کرده بود که اینفانتینو در تصمیم خود برای لغو محرومیت بالوگان، تحت فشار سیاسی دونالد ترامپ قرار گرفته بود. این سازمان در یک سند ۱۰ صفحه‌ای اعلام کرده بود که شواهد قانع‌کننده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد این تصمیم تحت تأثیر فشار سیاسی اتخاذ شده است.

با این حال، منابع گاردین در کمیته بین‌المللی المپیک اعلام کردند که این کمیته تمایلی به دخالت در نحوه اعمال قوانین فدراسیون‌های بین‌المللی ندارد. یکی از منابع گفت که توازن قدرت بین IOC و فیفا در دو دهه اخیر به شدت به نفع فیفا تغییر کرده است و IOC برای درآمدهای تجاری و جذب مخاطبان جوان، بیش از پیش به فیفا وابسته شده است.

بالوگان، بازیکن تیم ملی آمریکا در دیدار یک‌سی‌دوم نهایی جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل بوسنی، با خطا روی مدافع حریف، کارت قرمز دریافت کرد و قرار بود یک بازی محروم شود. اما کمیته انضباطی فیفا، این محرومیت را لغو کرد و او توانست در بازی یک‌هشتم نهایی مقابل بلژیک به میدان برود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه