سرخط خبرها
  • سازمان غذا و دارو: شیرهای کارخانه‌ ای مواد نگهدارنده ندارند
  • بخشدار ویژه خارگ: شایعه تخلیه جزیره کذب محض است
  • اسحاقی: دولت در جنگ با قیمت دارو شکست خورده است
  • مذاکره پرسپولیس با بازیکن پیشین بارسلونا
  • غریب‌آبادی: پیگیری خسارت‌های جنگ‌ها در حال انجام است
  • حملات موشکی ایران به عربستان و اردن
  • قدردانی رهبر معظم انقلاب از ملت عراق به‌ پاس حماسه تشییع امام شهید
  • ۱۰ گل و مقام سومی انگلیس در پرگل‌ترین بازی جام جهانی
  • حمله مجدد جنگنده‌های آمریکایی به مناطقی در قشم و شادگان
  • بلیت پرواز تهران ـ نجف حداقل ۲۰ میلیون تومان شد
  • ۳ ستاره آبی‌پوش در استقلال ماندنی می‌شوند/ زلزله در لیست بازیکنان خارجی‌ پرسپولیس
  • تاکنون هیچگونه تلفات و خسارتی از زلزله سالند گزارش نشده است
  • چهار ضربه تا خاموشی هاب امارات

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی استان مازندران:

بیش از ۳۰۰ موکب مردمی در مسیرهای مواصلاتی مازندران مستقر شدند

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی استان مازندران با اشاره به فعالیت گسترده تشکل‌های دینی و نیروهای مردمی، از برپایی بیش از ۳۰۰ موکب خدماتی در مسیرهای ورودی و خروجی استان همزمان با مراسم‌های عزاداری اعلام کرد.

موکب ايلام؛ميزبان زائران حسيني
به گزارش خبرگزاری موج از مازندران

 ،محمدعلی باقری در حاشیه بازدید از مواکب منتشر شده در شهرستان‌های مختلف استان اظهار داشت که همزمان با آیین‌های بدرقه و تشییع رهبر شهید، بیش از ۳۰۰ موکب در مسیرهای «طریق‌الرضا» و گلوگاه‌های اصلی ورود و خروج شهرها مستقر شده‌اند تا به زائران و مشتاقان خدمات‌رسانی کنند.

وی با اشاره به حضور پرشور مردم دیار علویان در مراسم‌های تهران، قم و مشهد، افزود که این مواکب از نخستین روزهای آغاز مراسم با توزیع غذای گرم، نوشیدنی و ارائه خدمات رفاهی و حتی اسکان موقت، پذیرای مسافران و عزاداران هستند.

رئیس شورای هیئت‌های مذهبی مازندران با تأکید بر ادامه این خدمت‌رسانی تا پایان هفته جهت استقبال از زائران بازگشته از مشهد، قم و تهران، مشارکت گسترده هیئت‌ها و نیروهای مردمی را جلوه‌ای از همدلی، وفاداری و انسجام مردم استان دانست و این اقدامات را نمادی از روحیه جهادی در خدمت به زائران برشمرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه