سرخط خبرها
  • ستاره فصل قبل گل‌گهر به پرسپولیس پیوست
  • هشدار سخنگوی قرارگاه خاتم‌ به آمریکا: زیرساخت بزنید، هرچه زیرساخت در منطقه باقی‌مانده را می‌زنیم
  • کنکور سراسری ۱۴۰۵ در موعد مقرر برگزار می‌شود
  • فشار دولت انگلیس به فیفا برای جریمه آرژانتین
  • کاهش روزانه ۵ تا ۸ میلیون لیتر مصرف گازوئیل با جلوگیری قاچاق
  • حرکت ناگهانی اتوبوس در ولیعصر ۶ مصدوم برجا گذاشت
  • جنجال تذکر حجاب به دانشجوی دختر آستین‌کوتاه‌پوش
  • سایپا محصولاتش را گران کرد
  • واکنش قاطع چین به تهدیدهای آمریکا علیه کوبا
  • تاج: نتایج تیم ملی نه در حد قهرمانی بود و نه فاجعه
  • نقشه راه سه‌مرحله‌ای ایران برای دستیابی به مدار ۳۶ هزار کیلومتری
  • در همان روز، بازی فینال: اسپانیا - آرژانتین، ساعت ۲۲:۳۰، ورزشگاه مِت‌لایف نیوجرسی
  • یکشنبه ۲۸ تیر: بازی رده‌بندی: فرانسه - انگلیس، ساعت ۰۰:۳۰، ورزشگاه هارد راک میامی
  • سردار محبی: دشمن تصور نکند که می تواند جنگ را فرسایشی کند
  • تخصیص ۲ میلیارد دلار ارز به صنعت
  • ۷۵ درصد پسماندهای کشور دفن می‌شود

جهرم در تراز نخست ورزش فارس؛ توسعه زیرساخت‌ها ادامه دارد

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان فارس با اشاره به ظرفیت‌های گسترده ورزشی جهرم گفت: این شهرستان در حوزه زیرساخت‌های ورزشی و توسعه اماکن، در مقایسه با بسیاری از شهرستان‌های استان از وضعیت مطلوبی برخوردار است و روند توسعه آن ادامه خواهد داشت.

ورزش و جوانان فارس
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

،عبدالمجید دوراندیش، سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان، در نشستی با مسئولان شهرستان جهرم که پس از بازدید از مجموعه‌های ورزشی این شهرستان در فرمانداری برگزار شد، به تشریح دیدگاه‌های خود درباره وضعیت ورزش جهرم پرداخت.

وی با مقایسه وضعیت توسعه اماکن ورزشی جهرم با سایر شهرستان‌ها، افزود: با تلاش‌های ویژه دکتر رضایی رئیس کمیسیون عمران مجلس و نماینده محترم شهرستان های جهرم و خفر در مجلس، شرایط توسعه زیرساخت‌ها ورزش جهرم را خوب دیدم و در مقایسه دیگر شهرستان ها از وضعیت مطلوبی برخوردار است و روند توسعه در این شهرستان ادامه خواهد داشت.

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان فارس با تأکید بر لزوم عدم تعریف پروژه ورزشی جدید در سطح استان و تمرکز بر تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام، تصریح کرد: تکمیل پروژه های نیمه تمام در اولویت است و می بایست پس از تکمیل این اماکن به فکر احداث پروژه جدید باشیم، بعضا سال‌ها از عمر برخی از این پروژه‌ها می‌گذرد و انتظاری برای مردم ایجاد کرده است.

وی در خصوص پروژه‌های ماده ۲۷، تصریح کرد: یکی از اهداف اصلی این سفر، پیگیری مشکلات مشارکت بخش خصوص در توسعه اماکن ورزشی در قالب ماده ۲۷ بود. در این خصوص جلسه‌ای برای این موضوع برگزار کردیم و امیدواریم با پیگیری‌های انجام‌شده، این مشکلات هرچه سریع‌تر حل شود در این مسیر قدردان سرمایه‌گذاران و خیرینی که در این شرایط سخت اقتصادی پای کار آمده‌اند هستیم.

دوراندیش در بخش دیگری از سخنان خود اظهار داشت: جهرم با دارا بودن بیش از ۴۹ هیأت ورزشی، قریب به ۲۰ سازمان مردم‌نهاد، بیش از ۱۴۳ باشگاه ورزشی خصوصی و ۸۳ مکان ورزشی دولتی یکی از فعال‌ترین و پویاترین شهرستان‌های استان فارس در حوزه ورزش به شمار می‌رود. این ظرفیت گسترده نشان‌دهنده بستر مناسب برای توسعه و پیشرفت ورزش در این منطقه است.

دوراندیش در پایان با اشاره به ظرفیت‌های بالای جهرم، گفت: این شهرستان از نیروهای متخصص و ورزشکاران بسیار خوب و باانگیزه‌ای در تمام عرصه‌های ورزشی برخوردار است. با همدلی و همفکری می‌توانیم مشکلات را حل کنیم و از این ظرفیت عظیم برای شکوفایی هرچه بیشتر ورزش استان بهره ببریم.

گفتنی است در این نشست، نسرین زارعی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری، نادر ضیایی معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری و بخشداران بخش‌های مختلف حضور داشتند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه