سرخط خبرها
  • سازمان غذا و دارو: شیرهای کارخانه‌ ای مواد نگهدارنده ندارند
  • بخشدار ویژه خارگ: شایعه تخلیه جزیره کذب محض است
  • اسحاقی: دولت در جنگ با قیمت دارو شکست خورده است
  • مذاکره پرسپولیس با بازیکن پیشین بارسلونا
  • غریب‌آبادی: پیگیری خسارت‌های جنگ‌ها در حال انجام است
  • حملات موشکی ایران به عربستان و اردن
  • قدردانی رهبر معظم انقلاب از ملت عراق به‌ پاس حماسه تشییع امام شهید
  • ۱۰ گل و مقام سومی انگلیس در پرگل‌ترین بازی جام جهانی
  • حمله مجدد جنگنده‌های آمریکایی به مناطقی در قشم و شادگان
  • بلیت پرواز تهران ـ نجف حداقل ۲۰ میلیون تومان شد
  • ۳ ستاره آبی‌پوش در استقلال ماندنی می‌شوند/ زلزله در لیست بازیکنان خارجی‌ پرسپولیس
  • تاکنون هیچگونه تلفات و خسارتی از زلزله سالند گزارش نشده است
  • چهار ضربه تا خاموشی هاب امارات

اعزام تیم‌های عملیاتی اورژانس فارس برای پوشش امدادی در آیین بدرقه آقای شهید ایران

تیم‌های عملیاتی اورژانس دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز، به‌ منظور ارائه خدمات امدادی و درمانی در آیین‌های بدرقه آقای شهید ایران، به تهران، قم و مشهد اعزام شدند.

علوم پزشکی شیراز
به گزارش خبرگزاری موج از فارس

، سیدبصیر هاشمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این آیین، با تسلیت شهادت قائد شهید امت، حضرت آیت الله «سید علی حسینی خامنه ای»، بر آمادگی همیشگی نیروهای اورژانس برای خدمت‌رسانی در رویدادهای ملی و مذهبی تأکید کرد و گفت: نیروهای اورژانس همواره در خط مقدم خدمت به مردم حضور داشته‌اند و این بار نیز با روحیه‌ای جهادی، مسئولانه و ایثارگرانه برای انجام این مأموریت ملی اعلام آمادگی کرده‌اند.

وی با اشاره به برگزاری آیین‌های بدرقه آقای  شهید ایران در تهران، قم و مشهد افزود: با توجه به پیش‌بینی حضور گسترده مردم در این مراسم، تأمین خدمات فوریت‌های پزشکی و پوشش امدادی و درمانی، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و در همین راستا، تیم‌های عملیاتی اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شیراز برای استقرار در محل برگزاری مراسم و ارائه خدمات فوریت‌های پزشکی اعزام شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز با قدردانی از آمادگی و تلاش‌های نیروهای اورژانس اظهار کرد: کارکنان اورژانس در تمامی مناسبت‌های ملی و مذهبی، با احساس مسئولیت و روحیه ایثار در کنار مردم حضور دارند و این مأموریت نیز جلوه‌ای دیگر از تعهد، آمادگی و خدمت بی‌وقفه آنان به هم‌وطنان است.

هاشمی با اشاره به ظرفیت اعزامی استان فارس در این مأموریت گفت: هفت دستگاه آمبولانس، یک دستگاه  اتوبوس آمبولانس، سه دستگاه خودروی پشتیبانی و لجستیکی و ۲۰ نفر از نیروهای عملیاتی اورژانس از استان فارس در این مأموریت مشارکت دارند تا در کنار سایر تیم‌های امدادی کشور، خدمات امدادی و درمانی مورد نیاز شرکت‌کنندگان در مراسم را ارائه کنند.

وی در پایان، با آرزوی سلامتی و موفقیت برای نیروهای اعزامی، از روحیه ایثار، آمادگی و تلاش‌های شبانه‌روزی کارکنان اورژانس در خدمت‌رسانی به مردم قدردانی کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه