سرخط خبرها
  • سازمان غذا و دارو: شیرهای کارخانه‌ ای مواد نگهدارنده ندارند
  • بخشدار ویژه خارگ: شایعه تخلیه جزیره کذب محض است
  • اسحاقی: دولت در جنگ با قیمت دارو شکست خورده است
  • مذاکره پرسپولیس با بازیکن پیشین بارسلونا
  • غریب‌آبادی: پیگیری خسارت‌های جنگ‌ها در حال انجام است
  • حملات موشکی ایران به عربستان و اردن
  • قدردانی رهبر معظم انقلاب از ملت عراق به‌ پاس حماسه تشییع امام شهید
  • ۱۰ گل و مقام سومی انگلیس در پرگل‌ترین بازی جام جهانی
  • حمله مجدد جنگنده‌های آمریکایی به مناطقی در قشم و شادگان
  • بلیت پرواز تهران ـ نجف حداقل ۲۰ میلیون تومان شد
  • ۳ ستاره آبی‌پوش در استقلال ماندنی می‌شوند/ زلزله در لیست بازیکنان خارجی‌ پرسپولیس
  • تاکنون هیچگونه تلفات و خسارتی از زلزله سالند گزارش نشده است
  • چهار ضربه تا خاموشی هاب امارات

مدیر کل هواشناسی خوزستان؛

پدیده شرجی در خوزستان تا اوایل هفته آینده افزایش می یابد

تا اوایل هفته آینده میزان رطوبت در هوای خوزستان افزایش می‌یابد.

شرجی
به گزارش خبرگزاری موج از خوزستان

،مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: براساس آخرین نقشه‌های پیش یابی هواشناسی از اواخر وقت امروز تا اواسط روز یکشنبه (بویژه طی صبحگاه و شامگاه)، جریانات جنوبی بتدریج موجب افزایش رطوبت و شرجی ابتدا در سواحل و مناطق جنوبِ شرقی تا جنوب غربی استان و سپس طی روز‌های جمعه و شنبه علاوه بر سواحل و مناطق جنوبی تا بخش‌های مرکزی و غربی نیز گسترش می‌یابد.

محمد سبزه زاری افزود:  در  روز یکشنبه ضمن کاسته شدن از شدت آن، فقط سواحل و مناطق جنوبِ شرقی استان همچنان متاثر از افزایش رطوبت هوا خواهند بود. همچنین از اواسط روز یکشنبه تا اواخر روز سه شنبه سرعت وزش باد در بخش‌های غربی، جنوبی و مرکزی در حد متوسط تا نسبتاً شدید خواهد بود.

وی ادامه داد: روند افزایش دما تا روز دوشنبه در استان تداوم خواهد داشت، به طوریکه طی روز‌های یکشنبه و دوشنبه وقوع دما‌های ۴۹ درجه و بالاتر در اغلب نقاط استان بجز مناطق مرتفع شرقی و شمالی پیش بینی می‌شود.

در شبانه روز گذشته شوش با ۴۶.۶ و ایذه با ۲۱.۹ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و سردترین نقاط استان گزارش شده‌اند. در این مدت بیشینه و کمینه دمای  اهواز  ۴۵.۲ و  ۲۸.۸ درجه سانتیگراد ثبت شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه