سرخط خبرها
  • رییس فدراسیون وزنه‌برداری ایران دبیرکل آسیای میانه شد
  • بحران در ناو لینکلن؛ از کمبود غذا تا خودکشی روی عرشه
  • کشف ۱۸۱ قبضه سلاح غیرمجاز در خوزستان
  • تاکید محسنی‌اژه‌ای بر عودت فوری اموال مردم پس از رفع ضرورت قضایی
  • سخنگوی کاخ سفید برکنار شد
  • درمان سرطان تیروئید با ید رادیواکتیو در تبریز
  • وزنه‌برداری نوجوانان و جوانان آسیا؛ تداوم درخشش دختران و پسران ایران با ۵ نشان رنگارنگ
  • شروع احداث ۱۶۸ کلاس درس در اصفهان به یاد شهدای میناب
  • پاکسازی سواحل جنوبی قشم و جزیره هنگام از آلودگی نفتی
  • مصرف چای داغ عامل ابتلا به سرطان مری
  • انجام ۱۶۰۰ تا ۲۰۰۰ عمل کاشت حلزون شنوایی
  • اعتبار مالیاتی، حقوق پسا دکتری‌های فناور را دو برابر می‌کند
  • ۶۵ میلیارد تومان برای یک سال؛ جزئیات قرارداد پرهزینه مهدی تارتار با پرسپولیس
  • امیر سرتیپ شیخ: ایران قدرت برهم‌زدن معادلات را دارد
  • واگذاری مدیریت سبد دارایی مردم به خود آن‌ها با آزادسازی سهام عدالت
  • بهبود نسبت معلم به دانش‌آموز یک به ۴۸۰/ برگزاری دوره تربیت مدرس کشوری بازی و ورزش
  • رئیس‌جمهور: در همراه‌سازی نهاد‌ها با مردم از نگاه سیاسی پرهیز شود

فرمانده نیروی دریایی روسیه:

اوکراین با حمله به کشتی‌های تجاری مرتکب تروریسم بین‌المللی شده است

فرمانده کل نیروی دریایی روسیه تاکید کرد: اوکراین با حمله به کشتی‌های تجاری مرتکب تروریسم دریایی بین‌المللی شده است.

دریاسالار الکساندر مویسی‌یف، فرمانده کل نیروی دریایی روسیه
به گزارش خبرگزاری موج

، دریاسالار الکساندر مویسی‌یف، فرمانده کل نیروی دریایی روسیه که در یک برنامه تلویزیونی با نام «پذیرش نظامی» سخن می‌گفت، اظهار داشت: ارتش اوکراین در سال‌های ۲۰۲۵ و ۲۰۲۶، قایق‌های بدون سرنشین خود را منحصراً برای حمله به کشتی‌های تجاری غیرنظامی به کار گرفته است. وی با بیان اینکه هیچ‌یک از این کشتی‌ها تحت پرچم روسیه نبوده و همه متعلق به کشورهای ثالث بوده‌اند، این اقدام را مصداق بارز تروریسم دریایی بین‌المللی توصیف کرد.

فرمانده کل نیروی دریایی روسیه درباره برنامه‌های کلان این نیرو برای تقویت توان رزمی خود در آب‌های دور هم تأکید کرد که این نیرو در این راستا ناوشکن‌های اقیانوس‌پیمای پیشرفته با وزن حدود ۹۵۰۰ تن را به کار خواهد گرفت. او همچنین اوکراین را به ارتکاب تروریسم بین‌المللی با حمله به کشتی‌های تجاری متهم کرد.

او گفت: «شناورهای جدید روسیه جابه‌جایی بسیار بیشتری خواهند داشت. وزن این شناور نیروی دریایی در حدود ۹۵۰۰ تن است، اما ویژگی اساسی آن، طراحی‌اش برای حضور طولانی‌مدت در دریاست که توانمندی یک شناور اقیانوس‌پیما را به آن می‌بخشد. روسیه به این نوع کشتی‌ها نیاز دارد.»

فرمانده نیروی دریایی روسیه تصریح کرد که این برنامه‌های تقویتی به عنوان یک الزام هم در برنامه‌های راهبردی و هم در پیش‌نویس طرح آتی کشتی‌سازی کشور لحاظ شده است. به گفته وی، این شناور با جابه‌جایی تقریباً دو برابری نسبت به ناوهای مدرن پروژه ۲۲۳۵۰، گامی بلند در توسعه ناوگان آب‌های آزاد روسیه محسوب می‌شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه