سرخط خبرها
  • سازمان غذا و دارو: شیرهای کارخانه‌ ای مواد نگهدارنده ندارند
  • بخشدار ویژه خارگ: شایعه تخلیه جزیره کذب محض است
  • اسحاقی: دولت در جنگ با قیمت دارو شکست خورده است
  • مذاکره پرسپولیس با بازیکن پیشین بارسلونا
  • غریب‌آبادی: پیگیری خسارت‌های جنگ‌ها در حال انجام است
  • حملات موشکی ایران به عربستان و اردن
  • قدردانی رهبر معظم انقلاب از ملت عراق به‌ پاس حماسه تشییع امام شهید
  • ۱۰ گل و مقام سومی انگلیس در پرگل‌ترین بازی جام جهانی
  • حمله مجدد جنگنده‌های آمریکایی به مناطقی در قشم و شادگان
  • بلیت پرواز تهران ـ نجف حداقل ۲۰ میلیون تومان شد
  • ۳ ستاره آبی‌پوش در استقلال ماندنی می‌شوند/ زلزله در لیست بازیکنان خارجی‌ پرسپولیس
  • تاکنون هیچگونه تلفات و خسارتی از زلزله سالند گزارش نشده است
  • چهار ضربه تا خاموشی هاب امارات

ابزارهای آمریکایی از سازمان اطلاعات فرانسه حذف شد

سازمان اطلاعات داخلی فرانسه (DGSI) ابزارهای داده‌ای شرکت آمریکایی «پالانتیر تکنولوژیز» را کنار گذاشته و از یک جایگزین بومی به نام «شپس‌ویزیون» (Chapsvision) استفاده خواهد کرد، زیرا کشورهای اروپایی به طور فزاینده‌ای به دنبال کاهش وابستگی خود به شرکت‌های فناوری آمریکایی هستند.

فرانسه
به گزارش خبرگزاری موج

، سباستین لکورنو، نخست وزیر فرانسه، روز سه‌شنبه گفت که این اقدام بخشی از تلاش فرانسه برای ترویج راه‌حل‌های فناوری مستقل است. او افزود که دولت به همه کارمندان دولت دسترسی به یک دستیار هوش مصنوعی ارائه شده توسط شرکت فرانسوی «میسترال ای‌آی» (Mistral AI) را فراهم خواهد کرد.

سازمان اطلاعات داخلی فرانسه شش ماه پس از تمدید قرارداد پالانتیر به مدت سه سال دیگر، ابزارهای داده‌ای این شرکت آمریکایی را با نرم افزار «آرگون اُ اس» (ArgonOS) شرکت «شپس‌ویزیون» جایگزین خواهد کرد.

تا اواخر سال ۲۰۲۵، هیچ یک از نامزدهای داخلی به مرحله عملیاتی نرسیده بودند که علت تمدید قرارداد با شرکت پالانتیر را توضیح می‌دهد.

در واقع، این اعلامیه به این معنی است که دولت فرانسه به این نتیجه رسیده که جایگزین بومی اکنون به اندازه کافی خوب است که به آن متعهد شود.

این اقدام در چارچوب یک چرخش گسترده‌تر اروپایی علیه این شرکت آمریکایی صورت می‌گیرد. سرویس اطلاعات داخلی آلمان (BfV)، اخیرا «شپس‌ویزیون» را به جای پالانتیر برای تجزیه و تحلیل داده‌های خود انتخاب کرده است و ارتش آلمان (بوندس‌وهر) برای یک ابر امن که هیچ شرکت خارجی به آن دسترسی ساختاری نداشته باشد، فشار آورده است.

بر این اساس، پالانتیر همزمان با رد ارتش آلمان و نگرانی سرمایه‌گذاران روبرو بوده است. در انگلیس، دولت در حال بررسی قرارداد ۳۳۰ میلیون پوندی سرویس بهداشت و درمان ملی با این شرکت است. الگو این است که دولت‌های اروپایی در حال بررسی مجدد این هستند که چه مقدار از حساس‌ترین زیرساخت‌های آنها باید روی نرم‌افزار آمریکایی اجرا شود.

این بازنگری یک طبقه ذینفع دارد و فرانسه عمدا در حال ساخت آن بوده است. تصمیم «شپس‌ویژن» همان روزی اتخاذ شد که لکورنو تایید کرد کارمندان دولت فرانسه یک دستیار هوش مصنوعی مجهز به میسترال دریافت خواهند کرد؛ شرکتی که دولت اغلب آن را به عنوان پاسخ مستقل اروپا به آزمایشگاه‌های آمریکایی معرفی می‌کند.

آرتور منش، مدیر اجرایی میسترال، دو سال است که استدلال می‌کند اروپا باید زیرساخت هوش مصنوعی خود را داشته باشد و آن را اداره کند، نه اینکه آن را اجاره کند، و سوئیچ سازمان اطلاعات داخلی فرانسه به گزینه بومی، همان استدلالی است که در حساس‌ترین بخش دولت اعمال می‌شود.

آنچه فاش نشده است، جدول زمانی برای واگذاری، ارزش قرارداد «شپس‌ویژن» یا سرنوشت توافق پالانتیر است که تنها چند ماه پیش تمدید شد.

بر اساس گزارش بلومبرگ، مهاجرت یک سرویس اطلاعاتی از یک پلتفرم تحلیلی به پلتفرم دیگر، یک تغییر ناگهانی نیست و احتمالا این انتقال، عملی بسیار فراتر از اعلام این خبر خواهد بود.  

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه