سرخط خبرها
  • اسدبیگی: در پرسپولیس قربانی مسائل غیرفنی شدم/ بی‌دلیل مرا کنار گذاشتند
  • اسدبیگی: در پرسپولیس قربانی مسائل غیرفنی شدم/ بی‌دلیل مرا کنار گذاشتند
  • اتصال کارت بانکی به کارت سوخت به‌زودی عملیاتی می‌شود
  • صفر تا صد طرح سربازی نخبگان، خدمت تخصصی جایگزین حضور در پادگان
  • هشدار بهزیستی درباره افزایش بدسرپرستی زنان/ آماده موج سالمندی نیستیم
  • آسانی قراردادش با استقلال را فسخ کرد
  • پایان فرار قاتلان در گچساران/ دستگیری عاملان قتل با مواد خوراکی مسموم
  • وقوع انفجارهای شدید در کویت
  • ابلاغ پیام تشکر رهبر انقلاب از ملت ایران و عراق در بدرقه قائد شهید
  • تکذیب رسمی ادعای ترامپ درباره مذاکره ۱۱ ساعته آمریکا و ایران
  • قالیباف: جهان بداند که ایران خواست، ترجیح داد و تنگه هرمز بسته شد
  • سپاه پاسداران: عملیات مقابله به مثل ادامه دارد
  • رئیس جمهور برزیل، ترامپ را دزد دریایی خطاب کرد
  • لغو ممنوعیت واردات برنج در فصل برداشت
  • کمک هوشمند خیرین به دانش‌آموزان با کارت نشاط
  • ثبت‌نام بیش از۵۴۰ هزار نفر در سامانه سماح
  • جزئیات فرآیند جدید معاینات استطاعت جسمانی زائران حج تمتع ۱۴۰۶ اعلام شد
  • آتش‌سوزی گسترده در کوه‌های بلوار رسول اعظم(ص) شیراز/ اعزام ۸ ایستگاه آتش‌نشانی
  • سناتورهای آمریکایی‌ خطاب به ترامپ: ‌مدام به عقب بازمی‌گردیم، دروغ نگو و جنگ را تمام کن
  • مربی جدید پرسپولیس در تمرین حاضر شد/گزینه اسبق استقلال روی نیمکت کرواسی

امام جمعه اردبیل:

نشانه‌های پایان جنگ آشکار شده است / آمریکا و اسرائیل در برابر ایران عقب‌نشینی کرده‌اند

نماینده ولی‌فقیه در استان اردبیل با اشاره به آنچه هشت نشانه آشکار از تغییر موازنه به نفع ایران خواند، گفت: تحولات اخیر منطقه، عقب‌نشینی‌های مکرر آمریکا و اسرائیل و افزایش تمایل واشنگتن به پایان جنگ نشان می‌دهد پیروزی بزرگی در عرصه‌های سیاسی، نظامی و اقتصادی در انتظار جمهوری اسلامی ایران است.

آیت الله سید عاملی
به گزارش خبرنگار اردبیل خبرگزاری موج

، آیت‌الله سیدحسن عاملی در خطبه‌های این هفته  نماز جمعه اردبیل با تحلیل تحولات اخیر منطقه، اظهار کرد:  مجموعه‌ای از رخدادهای سیاسی و نظامی در روزهای گذشته نشان می‌دهد جنگ در مسیر پایان قرار گرفته و آمریکا و رژیم صهیونیستی در برابر قدرت و اراده جمهوری اسلامی ایران ناچار به عقب‌نشینی شده‌اند.

وی با اشاره به آنچه هشت حادثه مهم در عرصه تحولات منطقه‌ای خواند، اظهار کرد: تغییر لحن مقامات آمریکایی، مخالفت با گسترش جنگ، تلاش برای تداوم مذاکرات و افزایش درخواست‌ها برای پایان درگیری‌ها، همگی بیانگر شکست راهبرد فشار و تقابل علیه ایران است.

امام جمعه اردبیل با بیان اینکه دشمن از گزینه نظامی نتیجه‌ای نگرفته است، افزود: تجربه جنگ اخیر نشان داد که اقدام نظامی علیه ایران نمی‌تواند اهداف مورد نظر طرف مقابل را تأمین کند و به همین دلیل تلاش‌ها برای اعمال فشار از مسیرهای سیاسی و روانی دنبال می‌شود.

عضو مجلس خبرگان رهبری جنگ نرم و عملیات روانی را راهبرد جدید دشمن عنوان کرد و گفت: امروز مهم‌ترین هدف دشمن، ایجاد شکاف در انسجام ملی، ترویج ناامیدی و القای اختلاف در جامعه است و از این رو نقش آگاهی‌بخشی و جهاد تبیین در فضای مجازی بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد.

آیت‌الله عاملی با تأکید بر حفظ وحدت و انسجام ملی خاطرنشان کرد: ملت ایران با مقاومت، ایستادگی و حمایت از نیروهای مسلح توانسته است معادلات منطقه را تغییر دهد و دشمن را در دستیابی به اهداف خود ناکام بگذارد.

 سلطنت طلب ها در جنگ رمضان مفتضح شدند

آیت الله سید حسن عاملی گفت:جنگ غزه جنگ ۱۲ روزه جنگ رمضان و جنگ لبنان همه و همه در تعبیر عرب‌ها فاضح هستند یعنی خیلی‌ها را مفتضح کرد حکام اسلامی مفتضح شدند آخوندهای درباری مفتضح شدند وهابی‌ها کاملاً مفتضح شدند آمریکا و اسرائیل مفتضح شدند اما یک طایفه به طور خاص مفتضح شد و آن سلطنت طلب‌ها هستند نوع افتضاح آنها یکی دوتا نیست یکی از بدترین افتضاح آنها این هفته اتفاق افتاد بعد از اینکه کنگره آمریکا به پایان جنگ ایران رای داد و ترامپ را محدود کرد سیل فحش و ناسزا از طرف سلطنت طلب‌ها برای اعضای کنگره آمریکا شروع شد.

وی ادامه داد: این بزرگترین فاجعه درباره کسانی است که خودشان را ایرانی می‌دانند معنای فحش آنها به کنگره تشویق آنها به کشتن هرچه بیشتر کودکان ایران ملت ایران و تشویق به تخریب زیرساخت‌های ایران و همکاری برای تجزیه ایران است چنین موجوداتی مستحق لعن و نفرین هر ایرانی هستند هر روز که می‌گذرد به فضاحت و شناعت و روسیاهی آنها اضافه می‌شود آنها مصداق این آیه هستند”کَأَنَّمَا أُغْشِیَتْ وُجُوهُهُمْ قِطَعًا مِنَ اللَّیْلِ مُظْلِمًا”(گویی چهره هایشان با پاره هایی از شب تاریک پوشیده شده) بعضی از گزارش‌ها نشان می‌دهد که این بی‌همه چیزها در جهنم افسردگی و عذاب وجدان زندگی می‌کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه