English

نگاه ویژه به گویش محلی مازندرانی در سال تحصیلی جدید

ومین جشنواره استانی هویت بخشی به فرهنگ بومی ، محلی عصر یکشنبه با تاکید بر زنده نگه داشتن خرده فرهنگ بومی و محلی با حضور مدیران آموزش و پرورش مازندران در قائمشهر برگزار شد.

نگاه ویژه به گویش محلی مازندرانی در سال تحصیلی جدید

به گزارش خبرگزاری موج، در این جشنواره مدیرکل آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش، مدیر کل آموزش و پرورش مازندران و مسوولان استانی و شهرستانی در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی در قائمشهر برگزار شد.

مدیرکل آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در این مراسم گفت : در این مراسم همه تلاش خود را به کار گرفته ایم تا هویت بخشی را که جلوه در لباس ، عکس ، قصه ، صنایع دستی و لهجه مازندرانی دارد در بین دانش آموزان حفظ کنیم تا در اثر گذر زمان این فرهنگ با فن آوری های جدید از بین نرود .

عظیم محبی افزود: این جشنواره باعث می شود تا موقعیت مشترک و هویت ویژه که در مجموع جزء تار و پود فرد شده است در جامعه انسجام پیدا کند که به آن انسجام فرهنگی و در نهایت امنیت ملی می گویند.

وی با بیان اینکه رواج کردن فرهنگ بومی و محلی در بین دانش آموزان تنها متعلق به آموزش و پرورش نیست، ادامه داد: باید در شورای آموزش و پرورش این شیوه مصوب شود تا اداراتی از قبیل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و میراث فرهنگی به کمک آموزش و پرورش بیایند تا در این زمینه کار غنی تر و به بهترین نحو انجام شود.

مدیر کل آموزش متوسط وزارت آموزش و پرورش به فراخوان مقاله با عنوان نقش مدرسه در شکل گیری هویت اسلامی و ملی که قرار است در مرداد ماه امسال در اراک برگزار شود ، اشاره کرد و گفت : دوستانی که تاکنون به سایت آموزش و پرورش مراجعه نکرده اند می توانند با مراجعه به سایت مقالات خود را ارسال کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران هم در این جشنواره به توجه ویژه دولت یازدهم به فرهنگ محلی اشاره کرد و اظهار داشت : آموزش و پرورش تمام تلاش خود را به کار گرفته است تا فرهنگ بومی و محلی را دوباره احیا و بازخوانی کند.

سیدعلی قاسمی افزود : ما فرزندان خود را از فرهنگ مادری و گویش محلی غافل کرده ایم این در حالی است که آذری زبانان به گویش مادری خود پایبند هستند.

وی به تاکید دولت یازدهم در راستای اجرای طرح آموزش به زبان مادری اشاره کرد و گفت که این امر باعث می شود تا دانش آموزان در هنگام تدریس از گویش محلی خود برخوردار شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه فرهنگ بومی و محلی چند فایده دارد ، افزود : فرهنگ بومی و محلی باعث بالا رفتن مقاومت در افراد ، رشد بالا و سرمایه قوی در فرد می شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه