English

طی ۲۴ ساعت انجام شد؛

تخلیه ۳ هزار دستگاه خودرو در بندرلنگه

مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه از ثبت رکورد تخلیه بیش از 3000 دستگاه خودرو طی مدت 24 ساعت از شناورهای لندینگ کرافت در این بندر خبر داد.

تخلیه 3 هزار دستگاه خودرو در بندرلنگه

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، «قاسم عسکری نسب» با تشریح جزییات این خبر اظهار داشت: این تعداد خودرو از 20 فروند شناور لندینگ کرافت توسط تیم عملیاتی واحد بندری و دریایی بندرلنگه تخلیه شد که ارائه چنین خدماتی، در سطح بنادر کشور بی سابقه بوده است.

وی ضمن اشاره به جابجایی 79 هزار و 280 دستگاه خودرو طی هشت ماه گذشته، از رشد 39 درصدی این بخش از فعالیت های بندری و کسب جایگاه نخست بندرلنگه در زمینه ترانزیت خودرو در سطح بنادر کشور خبر داد و گفت: به صورت میانگین روزانه 800دستگاه خودرو از شش فروند شناور در این بندر تخلیه می شود.

مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه این موفقیت بزرگ را حاصل تلاش واحد دریایی و بندری با مشارکت بخش خصوصی دانست و افزود: کارکنان کوشای این بندر می توانند با کارآمدی، تخصص، عملکرد دقیق و اطمینان بخش خود و با برنامه ریزی جامع، رکوردهای عملیاتی و انجام کارهای بزرگ در سطح  بنادر کشور را در کارنامه کاری خود ثبت کنند.

عسکری نسب به رکورد قبلی این بندر هم اشاره کرد و یادآور شد: اردیبهشت ماه سال جاری نیز، بیش از یکهزار و 32 دستگاه خودرو از 18 فروند طی مدت 18 ساعت تخلیه شده بود.

به گفته این مقام مسئول، بندرلنگه به دلیل برخورداری از نزدیکترین مرز دریایی به کشورهای حاشیه جنوبی خلیج فارس، به لحاظ حجم ترانزیت خارجی خودرو یکی از بنادر مهم کشور و چهار راهی برای ترانزیت خودرو به کشورهای آسیای میانه محسوب می شود.

وی اضافه کرد: اتصال از سه جهت به شبکه جاده ای کشور، موقعیت مناسب قرارگیری بندر به لحاظ جغرافیایی، نزدیکی به تنگه هرمز و آب های بین المللی، وضعیت مناسب توسعه فیزیکی طی سالیان اخیر در کنار مدیریت اصولی و تأثیرگذار حوزه دریایی و بندری در این خطه باعث شده بندر تجاری لنگه همچنان در عرصه ملی و بین المللی حرف های زیادی برای گفتن داشته باشد.

مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندرلنگه در پایان تصریح کرد: موقعیت مناسب جغرافیایی و توانمندی های ناوگان ترابری دریایی، بندرلنگه را به ‌عنوان بهترین پایانه لجستیکی برای جزایر ایرانی حوزه‌ خلیج‌فارس(سیری، لاوان، کیش، هندرابی، تنب بزرگ و کوچک و ابوموسی) تبدیل نموده و از سوی دیگر، داشتن حداقل فاصله‌ دریایی با بنادر کشور امارات متحده عربی از جمله دبی و شارجه، این بندر را به لحاظ کاهش هزینه‌ حمل و کمتر شدن استهلاک شناورها از بنادر مشابه دیگر متمایز کرده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه

وب گردی