English

حضور هیات سرمایه گذاری اتریشی در بندر لنگه

یک هیأت سرمایه گذاری از کشور اتریش در جریان سفر خود به بندرلنگه، ضمن بازدید از بخش های مختلف این بندر با فعالیت های جاری، توانمندی ها و ظرفیت های عملیاتی و سرمایه گذاری آن آشنا شدند.

حضور هیات سرمایه گذاری اتریشی در بندر لنگه

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، «قاسم عسکری نسب» مدیر اداره بنادر و دریانوردی بندر لنگه ضمن اعلام این خبر با اشاره به فراهم شدن شرایط مناسب به منظور رونق تجارت دریایی در غرب هرمزگان، اظهار داشت: این بندر هم اکنون به کانونی پررونق برای فعالیت تاجران و سرمایه گذاران داخلی و خارجی تبدیل شده است.

وی افزود: بهره گیری این بندر از کارشناسان و نیروهای جوان، متخصص و کارآمد و تعامل بسیار خوب با ارگان های همکار، موجب شده تا با استفاده حداکثری از امکانات، تجهیزات، تاسیسات، اراضی و امکانات بندری، انبارها و کلیه زیربناها، زیرساخت ها و روساخت های موجود، نیازهای مشتریان و ذینفعان بندری مرتفع شود.

عسکری نسب با بیان اینکه بندرلنگه بستری مناسب برای تجارت دریایی در غرب هرمزگان را فراهم کرده است، تصریح کرد: شرکت های فعال در این زمینه به خوبی می دانند که فعالیت های تجاری در سال های اخیر به ویژه در بخش ترانزیت خودرو در این بندر برای آنان یک فرصت طلایی محسوب می شود.

مدیر اداره بنادر و دریانوردی لنگه ضمن اشاره به عملکرد سالانه بیش از یک و نیم میلیون تن کالا در این بندر، معتقد است؛ ضرورت تعریف و تبیین راهبردهای تجاری و ترانزیتی با قابلیت تاثیر پذیری از شرایط بومی برای رسیدن به اهداف تعیین شده، سیاست کاری این بندر برای دستیابی به ظرفیت بوجود آماده از انجام طرح های توسعه دریایی و بندری بوده است و امروز توانایی عملکرد تخلیه و بارگیری کالا را تا مرز چهار و نیم میلیون تن محقق ساخته است.

عسکری نسب با تشریح اقدامات برجسته این بندر در راستای ارائه خدمات مطلوب در بندرلنگه برای تجار و صاحبان کالا گفت: آماده هستیم تا با مشتریان بندر بویژه شرکت های فعال در زمینه تجارت دریایی و همچنین خطوط مسافری و کشتیرانی ، نشست های تخصصی داشته باشیم و با هم اندیشی با ارگانهای ذیربط بیش از پیش برای گشایش راهکارهای اقتصادی و تجاری، همچنین ایجاد تسهیلات گوناگون در زمینه های اسنادی، اداری و عملیاتی به شناور ها و متقاضیان فعالیت در زمینه ترانزیت و همچنین کاهش هزینه و زمان مشتریان جهت انجام فرآیندهای گمرکی و بندری اقدام نماییم.

این مقام مسئول در ادامه از دیگر اقدامات کارشناسان بندرلنگه در رفع موانع پیش روی ترانزیت سخن گفت و از اختصاص یک پست اسکله ثابت جهت تخلیه محصولات ترانزیتی، خرید اراضی جدید، احیای اراضی غیر مستعمل بندر و بهره برداری از ۸۰ هزار متر مربع از اراضی جدید ویژه فعالیت های ترانزیتی را از جمله این اقدامات برشمرد.

وی همچنین ساخت و نصب سکوی بارگیری از طریق سرمایه گذاری بخش خصوصی و ترمینال اپراتور به منظور حل مشکل بارگیری وسایل نقلیه سنگین، بازاریابی و جذب شرکت های حمل و نقل بین المللی کالا و کشتیرانی های جدید، توجه ویژه به موضوع مدیریت ارتباط با مشتری از طریق افزایش ساعات ارائه خدمات و پیش بینی نیازهای آتی مشتریان را از دیگر اقداماتی عنوان کرد که در راستای رفع موانع رونق یافتن ترانزیت در غرب هرمزگان صورت گرفته است.

عسکری نسب در پایان خاطرنشان کرد: با وجود استراتژی مشخص و کارآمد در مدیریت موثر و بکاربردن امکانات، پتانسیل ها و ویژگی های خاص بندر لنگه با بکارگیری نیروهای متخصص و متعهد، بازخوردی جز جذابیت این بندر در تجارت و ترانزیت غیر نفتی کالا از دیدگاه مشتریان، نمی توان متصور بود.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه