English

معاون وزیر راه و شهرسازی؛

هرمزگان نمود عینی تحولات بندری و دریایی است/ توسعه گردشگری دریایی مسوولیت اجتماعی سازمان بنادر است

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: احکام خوبی از کارگروه های مرتبط در دولت به وی‍ژه ستاد اقتصاد مقاومتی گرفته ایم که بخش زیادی از دغدغه های تجار، سرمایه گذاران و فعالان صنعت حمل و نقل دریایی را برطرف می کند.

هرمزگان نمود عینی تحولات بندری و دریایی است/ توسعه گردشگری دریایی مسوولیت اجتماعی سازمان بنادر است

به گزارش خبرگزاری موج هرمزگان، «محمد راستاد» در نشست با استاندار هرمزگان به دغدغه های ناشی از محدودیت ها و تحریم های اخیر در صنعت حمل و نقل دریایی اشاره کرد و گفت: در سفر امروز به استان هرمزگان طی دو نشست جداگانه در بندر شهید رجایی با بازرگانان و صاحبان کالا و همچنین سرمایه گذاران، در جریان دغدغه ها و نگرانی های آنان قرار گرفتیم و به صورت میدانی تاثیرات و تبعات احتمالی شرایط جدید را بر بخش های مختلف حوزه دریایی و بندری به صورت میدانی بررسی کردیم.

وی اضافه کرد: ما در این حوزه توانسته ایم چالش ها و تبعات آن و راهکارها را احصا و تبیین کنیم و احکام خوبی از کارگروه های مرتبط در دولت به ویژه ستاد اقتصاد مقاومتی گرفته ایم که بخش زیادی از دغدغه های تجار، سرمایه گذاران و فعالان صنعت حمل و نقل دریایی را برطرف می کند.

راستاد با اشاره به طرح های توسعه ای بندر شهید رجایی، افزود: روند اجرای فاز سوم طرح توسعه این بندر به شکل خوبی در حال انجام است و باید متناسب با شرایط جدید کمک هایی به پیمانکار این پروژه داشته باشیم تا اختلالی در آن ایجاد نشود و بدون تاخیر زیرساخت های این فاز احداث شود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی به وضعیت بنادر پهل و لافت اشاره کرد و بیان داشت: با توجه به میزان تردد زیاد و حجم بالای حمل و نقل خودرو از طریق شناورهای لندینگ کرافت در این مسیر دریایی، به لحاظ کیفیت خدمات و ارتقای سطح ایمنی سفرهای دریایی نیاز به یک کار جدی وجود دارد.

وی با اشاره به بازدیدهای میدانی خود طی سال جاری از این بنادر گفت: برای ایمن سازی بیشتر، انجام طرح های لایروبی، افزایش ظرفیت و آسایش و ایمنی تردد مردم در این بنادر باید در وهله اول متولی این بنادر مشخص شود.

راستاد خاطرنشان کرد: ارائه خدمات جامع تر از سوی سازمان بنادر و دریانوردی، مستلزم این است که مالکیت آنها را داشته باشیم و باید در این زمینه تعاملات مناسبی با سازمان منطقه آزاد قشم صورت گیرد.

وی همچنین به اقدامات صورت گرفته توسط این سازمان توسعه زیرساخت های گردشگری دریایی در این استان به منظور عمل به مسولیت های اجتماعی سازمانی نیز سخن گفت و توسعه بنادر واقع در سواحل مکران در شرق هرمزگان را به عنوان یکی دیگر از سیاست های کلی این سازمان برشمرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به سهم ۶۰درصدی بندر شهید رجایی در صادرات و واردات کشور، گفت: بخش عمده ای از تحولات و رشد و توسعه دریایی و بندری کشور در هرمزگان نمود می یابد و در این استان برنامه های بسیاری را در دست اقدام داریم.

مشوق های مناسبی برای فعالان تجارت کالا تعریف شود

«فریدون همتی» استاندار هرمزگان نیز در این نشست بر لزوم در نظر گرفتن تدابیر مناسب در حوزه های دریایی و بندری جهت کمک به فعالان اقتصادی کشور تاکید کرد و بیان داشت: در این زمینه همکاری سازمان بنادر و گمرک بسیار مهم است و باید به طور شبانه روزی به صادرکنندگان و واردکنندگان کالا از سوی این دو نهاد خدمات ارائه و مشوق های مناسبی برای فعالان در عرصه تجارت کالا از طریق بنادر نیز تعریف شود.

وی با تاکید بر لزوم تلاش در راستای ترویج بیشتر گردشگری دریایی و توجه ویژه سازمان بنادر به مسولیت های اجتماعی خود در این رابطه، خاطرنشان کرد: در این زمینه طرح های خوبی برای توسعه سواحل و جزایر هرمزگان در نظر داریم که سازمان بنادر و دریانوردی می تواند همکاری خوبی در اجرای آنها داشته باشد.

همتی با بیان اینکه در شرق بندرعباس طرح های توسعه ای در سواحل با محوریت گردشگری در حال اجراست، تصریح کرد: بندرعباس باید به یک شهر بندری زیبا و نمونه در ایران تبدیل شود.

شایان ذکر است، در بخش ابتدایی این نشست، "اله مراد عفیفی پور" مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان گزارشی از اخرین وضعیت طرح های توسعه ای بنادر این استان در مرکز، غرب و شرق و همچنین جزایر پرداخت.

 

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه