English

شرکت های صنعتی فولاد اکسین و شادگان به حمل و نقل ریلی کشور متصل می شوند

عضو هیئت مدیره راه آهن کشور گفت: اتصال شرکت های صنعتی فولاد اکسین و شادگان به خطوط حمل ونقل ریلی از مهمترین اولویت های راه آهن است.

شرکت های صنعتی فولاد اکسین و شادگان به حمل و نقل ریلی کشور متصل می شوند

به گزارش خبرگزاری موج خوزستان، در بررسی طرح استقبال شرکت های فولاد اکسین و شادگان و شبکه ریلی سربندر به شانتینگ یارد (راه اهن ناحیه جنوب)، سعید رسولی گفت: اتصال مراکز عمده بار به خطوط ریلی از اهداف راه آهن است و همیشه این مسئله از اهمیت خاص و ویژه ای برخوردار بوده است.

وی با تأکید بر اینکه از 80 بند سیاست های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری ، 2 بند آن به حمل ونقل ریلی اختصاص دارد، افزود: در بند 25 سیاست های کلی نظام به اتصال مراکز عمده بار به خطوط ریلی اشاره شده است.

 رسولی تصریح کرد: اتصال سربندر به خرمشهر از طریق خطوط ریلی، ازجمله برنامه های دیگر راه آهن کشور است و به همین منظور تیمی تشکیل شده است

رسولی بیان داشت: در مشارکت با فولاد خوزستان ضروری است صرفه اقتصادی و رقابت پذیری را برای این صنعت در نظر بگیریم.

وی گفت: در برنامه ششم توسعه، سهم راه آهن از حمل ونقل بار از مسافر 20 درصد تعریف شده است. مطابق با پیش بینی ها، سال جاری 62 میلیون تن بار از طریق خطوط ریلی جابجا می شود که این رقم در سال 95 حدود 40 میلیون تن است. رسولی با اشاره به مهیا کردن شرایط جهت تسهیل حمل ونقل گفت: خطوط ریلی، جاده ای و دریایی استان ظرفیتی کم نظیر است و مسأله مهم فراهم نمودن شرایط لازم به منظور تسهیل حمل ونقل مواد اولیه برای این صنعت است.

مدیربخش خدمات صنعتی نیز با اشاره بر اهمیت حمل ونقل ریلی که مورد تأکید ویژه مسئولین کشوری و استانی است، خاطرنشان کرد: از دیرباز همکاری های بسیار تنگاتنگی میان فولاد خوزستان و راه آهن جمهوری اسلامی ایران بوده است و با اشاره به افزایش ظرفیت مواد اولیه فولاد برای ارسال محصولات، حمل و نقل ریلی فعلی پاسخگوی این حجم جابجایی را ندارد.

 کامران بهمنی گفت: با توجه به تبعات حمل ونقل جاده ای، توجه واهتمام لازم را بر توسعه و گسترش حمل ونقل ریلی یک اصل مهم و ضروری دانست.

در ادامه این نشست، نوراله بیرانوند معاون بهره برداری و سیر و حرکت راه آهن تصریح کرد: راه آهن با صنعت فولاد خوزستان همچون یک شریک اقتصادی همکاری خواهد داشت و شرایط و تسهیلاتی را برای صنایع فولاد خوزستان فراهم کرده که قطعاً در راستای تامین منافع آن خواهد بود و یکی از تسهیلات راه آهن فراهم آوردن بازار رقابتی برای صنعت فولاد خوزستان است.

وی با اشاره به این که انتظار می رود تعهد به حمل بار از سوی این شرکت وجود داشته باشد اظهار داشت: راه اهن بر مبنای تعهد صورت گرفته اقدام به سرمایه گذاری میکند.

عبدالکریم درویش زاده، مدیر راه آهن جنوب بیان داشت: از ابتدای سال جاری تاکنون بالغ بر یک میلیون و 33 هزار تن شمش فولاد به بندر امام منتقل شده است.

وی گفت: همکاری صنایع فولاد خوزستان با راه آهن منافع مالی این صنعت را بهتر تأمین می کند و اداره کل راه آهن جنوب، آمادگی حمل کل شمش صنعت فولاد به بندر امام را دارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه