English

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی:

حذف دفترچه بیمه یکی از برنامه های مهم سازمان تامین اجتماعی است

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: توسعه برنامه حذف دفترچه در مراکز درمانی طرف قرارداد با سازمان تامین اجتماعی با همکاری سایر دستگاه های ذیربط انجام می‌شود و برای این کار پیگیری ها و اقدامات لازم در حال انجام است و فرآیندهای مربوطه مطابق با قانون دنبال می شود.

حذف دفترچه بیمه یکی از برنامه های مهم سازمان تامین اجتماعی است

به گزارش خبرگزاری موج، سید تقی نوربخش در جلسه شورای فن آوری اطلاعات ( فاوا) سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: آینده سازمان تامین اجتماعی و تحقق برنامه و اهداف این سازمان با استفاده از فن آوری اطلاعات خواهد بود.

وی افزود: برنامه حذف دفترچه و تولید نسخه الکترونیک یکی از برنامه های بسیار مهم سازمان تامین اجتماعی است که در مراکز درمانی ملکی این سازمان با موفقیت اجرا شد و در مراکز درمانی طرف قرارداد نیز در حال انجام است.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی ادامه داد: برای اجرای این برنامه حوزه های مالی و فن آوری اطلاعات سازمان تامین اجتماعی در حال همکاری و تلاش هستند.

نوربخش گفت: سازمان تامین اجتماعی برای سرمایه گذاری در حوزه فن آوری های نوین و استارت آپ‌ها در حال مطالعه است و با توجه به شکل گیری هلدینگ صنایع نوین در شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی ( شستا) این کار قابل انجام است.

قائم موهبتی، معاون امور استان های سازمان تامین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: در جشنواره خلاقیت که در سازمان تامین اجتماعی و با شرکت شمار زیادی از همکاران سازمان برگزار شد ، تعداد زیادی از ایده های خلاقانه مرتبط با حوزه فن آوری اطلاعات ارائه شد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه عمده پیشنهاد های مطرح شده در حوزه فن آوری اطلاعات هستند، جهت بررسی و کاربردی سازی به دفتر راهبری سیستم ها ارجاع و همکاران در حال پیگیری موضوع هستند و از ارائه دهندگان ایده های خلاقانه نیز برای پیشبرد اهداف و عملیاتی کردن ایده ها استفاده خواهد شد.

محمدحسن زدا، معاون بیمه ای سازمان تامین اجتماعی نیز در این جلسه گفت: همکاران حوزه فن آوری اطلاعات سازمان تامین اجتماعی برای اجرای برنامه های سازمان تلاش فراوانی می کنند و با کمک همکاران متخصص این حوزه در مسیر توسعه و اعتلای همه جانبه قرار گرفته است.

وی افزود : تحول در خدمات از نتایج استفاده از فن آوری اطلاعات در سازمان تامین اجتماعی است و مردم باید ایجاد تحول در این سازمان و ارتقاء روزافزون آن را لمس کنند.

علی نمکی، مدیرکل دفتر ذخایر و سرمایه گذاری سازمان تامین اجتماعی نیز گفت: بهینه سازی پورتفوی سازمان تامین اجتماعی یکی از استراتژی های سرمایه گذاری است و هلدینگ صنایع نوین شستا نیز آمادگی ورود به این حوزه را دارد.

وی ادامه داد: برای ورود به این حوزه باید استراتژی مشخصی داشته باشیم . توجه به این موضوع نیز ضروری است که استارت آپ ها دارای سود آوری بسیار بالا هستند و البته سرمایه گذاری در این حوزه باید همراه با ریسک پذیری باشد.

علی معیری، مدیرکل دفتر راهبری سیستم های سازمان تامین اجتماعی نیز در این جلسه با اشاره به شروع پروژه در استانهای یزد، گیلان، مازندران و اصفهان اظهار داشت: هم اکنون در استان یزد نزدیک به ٥٠% پزشکان، نسخه های خود را به صورت الکترونیکی صادر می کنند.

وی ادامه داد: با همکاری سازمان نظام پزشکی کشور و طی تفاهم نامه ای با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ساز و کار امضای دیجیتال پزشکان نهایی و هم اکنون در برخی از مراکز درمانی ملکی سازمان در حال پایلوت است.

 به گزارش اداره کل روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، مدیرکل دفتر راهبری سیستم های سازمان تامین اجتماعی با اشاره به ضرورت بهره گیری از مدل های پیشرفته کسب و کار به برنامه ریزی این دفتر در جهت استفاده از ظرفیت های موبایل و نرم افزارهای تلفن همراه به عنوان یک راهبرد موثر برای ارائه سرویس به مخاطبین بیش از ٤٠ میلیونی سازمان اشاره کرد.

معیری اظهار کرد: با تشکیل کارگروهی ویژه در حوزه‌های درمان و بیمه‌ای، برنامه ریزی های موثری جهت استفاده از ظرفیت‌های شرکتهای دانش بنیان و استارت آپ‌ها برای ارتقاء ونوآوری در ارائه شیوه های خدمت رسانی به بیمه شدگان هستیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

دیدگاه

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه